nie wiem co jest z tym keyloggerem nie tak ale u mnie tez wysyła puste maile a pisałem troche na gg czasem bylo w mailu kilka literek chyba ze mi sie cos w kompie chrzani
u mnie juz jest wszystko ok :glupek2:
nie wiem co jest z tym keyloggerem nie tak ale u mnie tez wysyła puste maile a pisałem troche na gg czasem bylo w mailu kilka literek chyba ze mi sie cos w kompie chrzani
u mnie juz jest wszystko ok :glupek2:
z czystej tylko formalności powiem że konfigurator nie zawiera żadnego złośliwego kodu
Mówi to samo za siebie:
![]()
astRX wydaje naprawdę profesjonalne projekty...
a u mnie dziala tak => wysyla maile co minute(tak ustawilem) ale niestety puste... probowalem pisac w notatniku, logowac sie na rozne serwisy itd. jestes w stanie to poprawic ?
Publiczna wersja została przetestowana przez kilku testerów na różnych konfiguracjach, po prostu nabs, co widać po jego sposobie pisania, nie świeci inteligencją i w złości że nie ukradł jeszcze kumplowi postaci z tibi wypisuje bzdury...Originally posted by Kornik52
To jest wersja testowa darmowa.. nie wiadomo jak jest w wersji vip. Ale na pewno nie tak jak piszesz..
astRX wiesz przypomina mi się z VSK.. mi działa.. wszystko śmiga nie wiem co wy macie za problemy skonfigurować nie umiecie i tyle..Originally posted by Zajbatsu
Komu dziala ?? ;]
Ja narazie widzialem chyba z 99% opini ze niechodzi ;/
:glupek1:
ty wogole czytasz co ludzie pisza ? :no:
To moj ostatni post w tym temacie( niepodniecaj sie tym :glupek2: ), i kto nie w temacie niech lepiej siedzi cicho , bo gadanie ze astrx wydaje porzadne progsy nic tu niepomoze
Nara :heej:
Za te emotikony w poście powinieneś dostać ostrzeżenie.
Powiem tak... Zajbatsu wyjdz...
Program dziala jak trzeba.
Śmialo sciagac bo nie ma w nim nic zlosliwego.
Faktycznie jest czasami tak ze dochodzi pusty mail, ale nnp tak:
jest niby godzina 3:00 , ustawiam wysylanie maili np na 4 godziny
i o 7 dojdzie mi pusty mail, a za moment prawidlowy.
Sa male niedociągniecia ale da sie zyc. Jesli ktos ma tu przyjsc zaraz spamowac
ze mu nie dziala to niech nie sciaga.
Osmieszyc Cie Zajbatsu ? Dalem bratu ktory ma 9 lat i sam ustawil tego keyloggera, a wiesz dlaczego? Bo przeczytal co bylo napisane w pliku config.txt - nie musisz wierzyć.
Mała ciekawostka: w wieki 5 lat wlaczyl komputer, zeskanowal sobie glowe i wydrukowal ;]
Patrzyl poprosty jak ja to robie![]()
Do tej pory nie wiem dlaczego glowePrzeciez skanowalem dupe
![]()
Pozdro![]()