Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Zrzut pamieci podczas gry The sims 2

  1. #1
    Użytkownik
    Dołączył
    29-06-2007
    Skąd
    kątowni
    Posty
    13

    Domyślnie Zrzut pamieci podczas gry The sims 2

    Witam mam pytanko, podczas gry w The sims 2 często robi mi się Zrzut pamięci, od czego to może być? Inne gry nie maja tego problemu .

    Thx z gory .


    ps: Athlon 3600+ 2.01 Ghz, 1,00GB RAM
    GeForce 7300 GT 256 RAM

  2. Pani Haker
    Avatar Pani Haker Moderator

    Dołączył
    05-03-2009
    Skąd
    Internet
    Postów
    666
    Pochwał
    0
  3. #2
    Użytkownik
    Dołączył
    02-07-2007
    Skąd
    Biała Podlaska
    Posty
    109

    Domyślnie Re: Zrzut pamieci podczas gry The sims 2

    Originally posted by the_heretic
    Witam mam pytanko, podczas gry w The sims 2 często robi mi się Zrzut pamięci, od czego to może być? Inne gry nie maja tego problemu .

    Thx z gory .


    ps: Athlon 3600+ 2.01 Ghz, 1,00GB RAM
    GeForce 7300 GT 256 RAM
    Przestań grać w tą grę bo ona Ci zje mózg!

    A tak na serio:
    Zrzut pamięci zostanie utworzony po naciśnięciu klawisza DebugKey lub, w przypadku wystąpienia błędu i naciśnięciu przycisku CoreDump[/b]

  4. #3
    Użytkownik
    Dołączył
    29-06-2007
    Skąd
    kątowni
    Posty
    13

    Domyślnie Re: Zrzut pamieci podczas gry The sims 2

    Originally posted by Szuja+--><div class='quotetop'>CYTAT(Szuja)</div>
    <!--QuoteBegin-the_heretic
    Witam mam pytanko, podczas gry w The sims 2 często robi mi się Zrzut pamięci, od czego to może być? Inne gry nie maja tego problemu .

    Thx z gory .


    ps: Athlon 3600+ 2.01 Ghz, 1,00GB RAM
    GeForce 7300 GT 256 RAM
    Przestań grać w tą grę bo ona Ci zje mózg!

    A tak na serio:
    Zrzut pamięci zostanie utworzony po naciśnięciu klawisza DebugKey lub, w przypadku wystąpienia błędu i naciśnięciu przycisku CoreDump[/b]
    [/b]

    PS ; Ja nie gram w tą gre tylko tak napisalem, tylko moja Matka ;] jakie klawisze ? "DebugKey" "CoreDump" mozesz mi wytlumaczyc jasniej takie to sa?

  5. #4
    Użytkownik
    Dołączył
    02-07-2007
    Skąd
    Biała Podlaska
    Posty
    109

    Domyślnie Re: Zrzut pamieci podczas gry The sims 2

    Originally posted by the_heretic+--><div class='quotetop'>CYTAT(the_heretic)</div>
    Originally posted by Szuja@
    <!--QuoteBegin-the_heretic

    Witam mam pytanko, podczas gry w The sims 2 często robi mi się Zrzut pamięci, od czego to może być? Inne gry nie maja tego problemu .

    Thx z gory .


    ps: Athlon 3600+ 2.01 Ghz, 1,00GB RAM
    GeForce 7300 GT 256 RAM

    Przestań grać w tą grę bo ona Ci zje mózg!

    A tak na serio:
    Zrzut pamięci zostanie utworzony po naciśnięciu klawisza DebugKey lub, w przypadku wystąpienia błędu i naciśnięciu przycisku CoreDump
    [/b]

    PS ; Ja nie gram w tą gre tylko tak napisalem, tylko moja Matka ;] jakie klawisze ? "DebugKey" "CoreDump" mozesz mi wytlumaczyc jasniej takie to sa?[/b]
    DebugKey/K/N
    Ustawia kod klawisza, który umożliwia wyjście z programu w celu wyszukiwania błędów (zapis plików zrzutu i wyjście). Opcja działa tylko w trybie eksperta, jeśli VBR jest przekierowane przez WHDLoad (opcja NoVBRMove/S nie jest ustawiona, a procesor to co najmniej 68010) lub plik .slave posiada obsługę tej opcji.

    Teraz przetłumacze Ci to łopatologicznie. W windowsie masz ustawiony gdzieś debugkey tzn przycisk po naciśnięciu którego windows wyłącza Ci ten program (simsy) i zapisuje zrzut pamięci.

    Jest jeszcze inna możliwość. Masz walniętego cracka który powoduje błędy. Gdy wyskakuje ci okienko z informacją o tym naciskasz przycisk CoreDump ale chyba to możemy wykluczyć.

Podobne wątki

  1. The sims Online
    Przez baciany
    w forum Inne
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 12-07-2007, 04:03
  2. Zrzut Ekranu w Delphi 6
    Przez bobikrk
    w forum Inne
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 04-05-2005, 11:28
  3. Jak zrobic zrzut ekranu
    Przez wojtek123
    w forum Inne
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 16-04-2005, 00:08
  4. zrzut
    Przez -BaRTeK-
    w forum Inne
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 08-03-2005, 20:16
  5. C++ zrzut ekranu - jakosc
    Przez D.
    w forum Inne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 15-11-2003, 02:03

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •