Cos mi to nie dziala, pewnie cos schrzanilem : <
Cos mi to nie dziala, pewnie cos schrzanilem : <
nie jesteś sam, sapie coś o DLLki jak chcę odpalić plik, ale co tam, bindowanie WinRarem mi w zupełności wystarcza
robilem tak jak napisane w tym poradniku ale nei wiem gdzie sie te pliczki zbindowane ukrylymoze ktos mi pomóc i powiedziec gdzie one sie znajduja
Edit :
@ juz sobie poradzilemteraz tylko trzeba sprawdzic wykrywalnosc i czy to zadziala
Edit :
@ wykrywalność jest i to nawet spora :/ myślalem ze kaspersky tego nie wykryje ;/ wiedzie moze jak zmniejszyc wykrywalnosc takich binderow ?:>
Jak dla mnie sposób ciekawy, nie musisz ściągać żadnego nowego programu typu "Binder"
Zmniejsza to wykrywalność, Polecam
Jak Będzie mi się chciało to może zrobię krok po kroku tutek jak zbindować za pomocą iexpress
Pozdrawiam Reptile ReX
Oj przydalo by sie krok po kroku... dla mnie to czarna magia.. chce ukryc liczek...przeczytalem cale forum i wszedzie pisze ze wykrywane... albo data publikacji programu jest z ponad rok temu. ( potrzebuje cos najnowszego -program ktory pomoze mi ukryc plik)
nBinder, jest o nim temat na forum, albo wejdź na stronkę produktu...
Micro$oft ma najlepszego bindera w standardziek:
Trzeba im pogratulować :yes:
A tutaj stworzyłem coś ala skrót. Aplikacja odpalająca nam Bindera z Micro$oftu.
http://www.fr0zon.yoyo.pl/iexpress_Binder.exe
No dobra... robie tak jak kazalesale wtedy server rozpakuje sie tam gdzie to co sie uruchomi?? (chce zbindowac to z instalatorem programu, wiec wkleilem instalke programu + key i potem pyta, ktory program uruchomic... heee? :> i jeszcze trzeba podac sciezke... jesli podam np do x:blablabla to to sie tam rozpakuje? a instalator sie wlaczy normalnie i sie bedzie instalowac program?? dobrze mysle ;> tylko jak zrobic zeby uruchomil sie key?? jesli moge wybrac tylko jedna opcje otwierania sie??)
Czy to normalne że przy próbie instalacji FSG Spybot S&D ostrzega mnie przed trojanem?