Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Jak zmienic Klucz sieciowy !

  1. #1
    Użytkownik
    Dołączył
    17-08-2007
    Posty
    5

    Domyślnie Jak zmienic Klucz sieciowy !

    MAm problem z kluczem sieciowym bo w domu mam WEP usationy na 128 bit a w pracy na 64 i nie moge sie polaczyc z siecia w pracy czy moze mi ktos pomuc albo wyjasnic jak to zrobic zebym mogl kozystac z obu sieci .

  2. Pani Haker
    Avatar Pani Haker Moderator

    Dołączył
    05-03-2009
    Skąd
    Internet
    Postów
    666
    Pochwał
    0
  3. #2
    Użytkownik
    Dołączył
    31-08-2006
    Skąd
    brac kase?
    Posty
    167

    Domyślnie

    Moze dodaj je do sieci preferowanych?- ustawienie z ktora siecia ma sie pierwsze laczyc.
    W polaczeniu sieciowym musisz ustwaic i wprowadzic dwa klucze WEP do jednej sieci jak i do drugiej.

    //opisz dokladniej swoj problem.

  4. #3
    Użytkownik
    Dołączył
    17-08-2007
    Posty
    5

    Domyślnie

    Tak ale jak mam wpisany swoj klucz lacze sie bez problemu a jak chce polaczyc sie w pracy to nie moge i niewiem dlaczego . Wszyscy lacza sie normalnie oprucz mnie .

  5. #4
    Użytkownik
    Dołączył
    31-08-2006
    Skąd
    brac kase?
    Posty
    167

    Domyślnie

    Trudno powiedziec ale moze dlatego ze musisz zmienic w programie ze klucz jest 64 bitowy

    wep

  6. #5
    Użytkownik
    Dołączył
    17-08-2007
    Posty
    5

    Domyślnie

    No tak ale jak to zmienic ?? Bo ja niewiem .

  7. #6
    Użytkownik
    Dołączył
    31-08-2006
    Skąd
    brac kase?
    Posty
    167

    Domyślnie

    Wybierasz typ szyfrwania 64/128.
    Masz ten sam program?

  8. #7
    Użytkownik
    Dołączył
    17-08-2007
    Posty
    5

    Domyślnie

    Niewiem o jakim progu mowisz ?? Lacze sie standardowym dla win xp

  9. #8
    Użytkownik
    Dołączył
    31-08-2006
    Skąd
    brac kase?
    Posty
    167

    Domyślnie

    Ale to jest program do karty bezprzewodowej.
    Powines tylko wpisac klucz WEP w polaczeniu sieci bezprzewodowej i bez problemow powino sie połaczyc. Jest jeszcze taka mozliwosc ze siec jest zabezpieczona MAC-ami, kazda karta ma swoj indiwidualny adres moze dlatego nie mozesz sie polaczyc?!

  10. #9
    Użytkownik
    Dołączył
    17-08-2007
    Posty
    5

    Domyślnie

    Sieć napewno nie ma wpisanych Mac'ow bo kazdy gosc ktory przychodzi na spotkanie moze sie polaczyc . NIemam zielonego pojecia dlaczego .

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 15-10-2012, 20:18
  2. klucz sieciowy
    Przez anngaj
    w forum Sieci bezprzewodowe
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 24-04-2008, 18:25
  3. SSID I KLUCZ SIECIOWY (Prosze o pomoc)
    Przez Sebus007
    w forum Sieci bezprzewodowe
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 19-08-2006, 22:24
  4. Klucz sieciowy
    Przez TripleX
    w forum Sieci bezprzewodowe
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 12-08-2006, 15:41
  5. Klucz sieciowy (WEP)
    Przez szelec
    w forum Sieci bezprzewodowe
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 26-01-2006, 19:42

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •