ja w c++ jak pisze to globalny mi działa tylko jak wezme do biblioteki a jak bez dll to tylko lokalny mimo ze zasadniczo funkcje winapi dla c++ i delphi sa takie same
ja w c++ jak pisze to globalny mi działa tylko jak wezme do biblioteki a jak bez dll to tylko lokalny mimo ze zasadniczo funkcje winapi dla c++ i delphi sa takie same
Filmy online---Grzonu Blog
1) Moje gg to nie pomoc techniczna w obsludze keyloggerow!!! Na gg i pw pomagam tylko w kwestiach organizacyjnych forum. Masz problem to pisz na forum.
2) Nie zajmuje sie malware a uprzedzajac pytanie "czemu?" - bo taki mam kaprys!
grzonu coś się tak czepił tych dll'kówDziała bez DLL na 1000000000000000%
Przechwytujecie na niskim poziomie wciśnięcie klawiatury, jak będzie na hooku break to jak break zadziała to już cokolwiek byście nie wcisnęli na klawiaturze nie zadziała, bo też natrafi na zatrzymanego hooka. Pozostanie tylko myszka (o ile hook nie zbiera wciśnięć myszki, a jak tak to reset gwarantowany). Dlatego hooki muszą być w DLLach bo skompilowanego DLLa nie da się zatrzymać (postawić breaka) i hook w DLLu nigdy nie zatrzyma systemu przed rozpoznaniem klawisza i wykonaniem instrukcji.Originally posted by Reptile ReX
grzonu coś się tak czepił tych dll'kówDziała bez DLL na 1000000000000000%