tu chodzi o to, że konfigurator nie chce się uruhomićOriginally posted by T$cr!pt3r
Jar3, a może dlatego, że źle skonfigurowałeś?
edit: już działa, tylko tu nie ma napisów (poza tymi 4 linkami)
tu chodzi o to, że konfigurator nie chce się uruhomićOriginally posted by T$cr!pt3r
Jar3, a może dlatego, że źle skonfigurowałeś?
edit: już działa, tylko tu nie ma napisów (poza tymi 4 linkami)
Uwaga! tocadisco2007 wykrył, że trojan nie działa na Win98 i starsze..
Mam probelm. otoz polaczylem sie z ofiara(takze robilem testy u sibeie i u kumpla) wszytsko dziala bez zarzutu jednakze mam probelm cos z ftp, gdy wporwadzam komende "ftp connect" Wyswietla sie: proboje sie polaczyc z FTP a nastepnie: Polaczenie nie udane!.
oto moja conf ftp'ka:
File Transfer:
Host: ftp://****.za.pl/
User: ****
Haslo: ****
Port: 21
Pasywnosc: Tak
Niemam pojecia na wszystkich 3 kompach niedalo rady nic zroic z ftp ;/
Też to mialem to musisz jak wydajesz komendy to tam pozmieciac np. komenta "ftph:21" ftppass:twoje hasło itp. tam masz to w opcji help jak wpiszesz
Zauwazylem jezsce jeden problem... Jesli skonfiguruje za pomoca komend i komenda zresetuje PC. Mija 30-60 min i nic sie niedzieje ie laczy sie ponownie ;/ Dziwna sytuacja... Moze ktos pomoc...?
Turc54, co do tego łączenia to kolejny skutek "dziwnego" użytkowania KZ, ja używam i jestem zadowolony z jego "osiągów" i nie mam takich "dziwnych" problemów jak ty i inni koledzy powyżej.
Dziękówa za trojana jest wypaśnytylko szkoda, że tak bardzo wykrywalny
![]()
ja tez mam problem. Trojan działa bez zarzutów ale nadal nie moze połaczyc się z serwerem ftp... Co mam zrobic?
FTPH=ftp://***.za.pl
FTPU=***.za.pl
FTPP=21
FTPPas=*****
Jak byście nie zauważyli T$cr!pt3r'a zbanowano, z tego co wiem, za to, że napisał to co myślał, a nie leciał w .. (Sami wiecie w kogo) jak większość.
//uuu to jednak mało wiesz![]()
Może i powiedział to co myślał, ale regulaminu trzeba przestrzegać
//dokładnie. Świeta rzecz na forum !!
No brawo, niech se pisze co myśli ale nie musi przeklinać ;pOriginally posted by PaPaDo
z tego co wiem, za to, że napisał to co myślał, a nie leciał w .. (Sami wiecie w kogo) jak większość.
Jakbyś nie zauważył jest to tu zabronione. ;p
Na swoim homepage napisał że wymaga kultury od drugiej osoby ... no dobra ale gdzie kultura z jego strony ... ? ;p bo tu jej nie widać.
Będę go banował do tego momentu aż sie oduczy ... ;p
//chyba ze ja bede piewsza
KONIEC OFFTOPIKU, za dalsze pisanie na ten temat grozi warn = 2.
//ehhh jak zwykle 0wn3r mnie wyprzedził : ( chyba tracę refleks ;D
Jak nie umiecie skonfigurować FTP, to po jakiego chcecie się do kogoś "włamać", skoro nie umiecie czegoś tak prostego jak konfiguracja FTP?
Uwaga!
Na koniec lutego przewiduję KacoZONE v2.0 na własnym protokole, na własnym kliencie i z bajerami dla neo kidsWraz z wersją 2.0 wyjdzie wersja VIP.
Screen z klienta:
(Nie zwracajcie uwagi na ikonę, bo jeszcze jest standardowa)
![]()
Witam może mi ktoś przesłać link do downladu Kacozone 2.0.dzieki
można download?