Nie moge uruchomić tego programu gdyż pokazuje mi sie wirus. Czy da sie zmodyfikować tak ten plik aby arcavir 2009 nie rozpoznawał że to wius tylko normalny program
Nie moge uruchomić tego programu gdyż pokazuje mi sie wirus. Czy da sie zmodyfikować tak ten plik aby arcavir 2009 nie rozpoznawał że to wius tylko normalny program
looknij w temat z wersja VIP(free)
Filmy online---Grzonu Blog
1) Moje gg to nie pomoc techniczna w obsludze keyloggerow!!! Na gg i pw pomagam tylko w kwestiach organizacyjnych forum. Masz problem to pisz na forum.
2) Nie zajmuje sie malware a uprzedzajac pytanie "czemu?" - bo taki mam kaprys!
Bardzo dobra robota, dziala elegancko
Ale jak sie tego pozbyc? Czy reinstall gadu zalatwi sprawe? ;p
#edit
Przyznaje bez bicia, niedoczytalem
zamiana dll'ki, i po sprawie. Jeszcze raz dobra robota.
witam ponownie
od roku używam spoofera od ponad roku i wszystko do niedawna grało idealnie.niestety jakiś czas temu wystąpił problem.
archiwum ściąga się co prawda ale w około 70%.kiedy przez ostatnie kilka tygodni ściągałem to otrzymywałem archiwum tylko do majowych rozmów a teraz sięgają już do 15 września.rzecz jednak w tym że te po 15 września są bardzo ważne.nie wiem na czym polega problem.
ktoś spotkał się z podobnym?jakieś solucje?
Solucje to na GamesFAQ szukaj,
Może po prostu wyłączył funkcję archiwum?
Co jest powodem takiego komunikatu jak uruchamiam exe
System windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, scieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień , zeby uzyskad dostep do elementu
dodam iż loguję sie na konto administrator
twoj AV moze go wykrywac i blokowac dostep
1) Moje gg to nie pomoc techniczna w obsludze keyloggerow!!! Na gg i pw pomagam tylko w kwestiach organizacyjnych forum. Masz problem to pisz na forum.
tak więc, czy można prosic o ReUpload ?
Witam
czy można prosić o ReUpa? Spoofer działa z nowym gg 10?
Dzieki
Nie nie dziala i nie mozna prosic.
Można prosić o reupa?
patrz wyzej
Wie że nie dajesz zbytnio Reupów ale musze się pobawić formatem h4x00r. Mógłbyś dać jakiś mirror z którego będzie można znowu ściągnąć będe niezmiernie wdzięcznyI sorry że się troche spóźniłem ale dawno nie wchodziłem na hcp i teraz dopiero widzę ile straciłem.
Z góry dziękuje i pozdrawiam,
Mikołaj