Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 196 do 210 z 228

Temat: Punkt Zrzutu - Nowy? Wpadnij zanim zadasz jakiekolwiek pytanie!

Użytkownik Avatar Unizet

Domyślnie

Moja kolej.

Oto pytania;D :

1. Jak włamac się do czyjegoś konta na forum znając sam login.

2. Jak szybko zmienic IP (mam zmienne , ale szukam programu/sposoba na bardzo szybkie zmienienie go)

3. TeamSpeak 3 - a mianowicie? Jak wbic się na niego z rangą quey

4. Jak podsłuchiwac rozmowy GG

5. Jak włamac się komuś na GG (poznac haslo)

6. Czy i jak można na TeamSpeak 3 sprawdzic kogos adres IP będąc tylko użytkownikiem.

Hmmm to narazie tyle .

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

Cytat Napisał mr.angry Zobacz post
    przeginasz trochę z ucinaniem ręki
    No, trochę. Pomyśl o skrypcie, który wykorzystuje błąd strony i zmusza serwer do ciągłego łączenia się z samym sobą w ilości rosnącej.

Domyślnie

Cytat Napisał dodoxx6 Zobacz post
    No, trochę. Pomyśl o skrypcie, który wykorzystuje błąd strony i zmusza serwer do ciągłego łączenia się z samym sobą w ilości rosnącej.
    Nie wiem czy wypowiedź jest skierowana do mnie, lecz jeśli tak, to tak naprawdę nie mam zielonego pojęcia o takich skryptach, moja jedyna styczność ze skryptami skończyła się zabawą nimi przy robieniu stron w webspell-u

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

Cytat Napisał mr.angry Zobacz post
    Nie wiem czy wypowiedź jest skierowana do mnie
    Nie, ale daje Ci odpowiedź. Zajrzyj do tematu RefRef 1.3.1 DoS -> http://haker.com.pl/threads/21384-RefRef-1.3.1-DoS .

Domyślnie

Witam jestem nowy - przeczytałem faq , regulamin i od jakiegoś czasu czytam sobie tematy i posty innych samemu siedząc cicho i próbując ogarnąć slang i o czym jest mowa zawsze się interesowałem Hackingiem ale nie na wysoką skale chodzi mi o rzeczy typu włamy do skrzynek pocztowych , kont gier przeglądarkowych , forum ( nie koniecznie te ;p ) a nawet w wieku 13 lat zakupiłem książkę szkoła Hakerów ale Ktoś z firmy od której mam internet ( przepraszam za głupie zdanie nie wiem jak to ułożyć )się tym zainteresował i na następny dzień w moich drzwiach zawitała policja konfiskując książkę i wypłacając mi moje pieniądze które wydałem twierdząc iż te treści nie powinny być rozpowszechniane i tak siedziałem sobie cicho przez 3 - 4 lata ale chciałbym wreszcie się zająć moją pasją ale większości rzeczy nie umiem (właściwie prawie nic ) ogarnąć chciałbym prośić o jakiś kontakt typu gg z kimś doświadczonym kogo mógłbym się wszystko zapytać na początek wybrałem sobie na cel przejecie kilku kont i skrzynek pocztowych z pomocą kogoś z was jestem dość ogarnięty , rozumiem jeśli mi się powie raz a jasno .
    Angielski na 4 poziom technikum (rozszerzony)
    Na początek chcialbym przejac jakies konto w grze plemiona.pl i email nie wiem czy będzie to tak prosto z mostu w każdym razie chciałbym aby ktoś mi towarzyszył przynajmniej na ten 1 wlam .
    Jeśli można to kontakt gg : 965313

Domyślnie Połączenie przez Wi-Fi

[?] Ok, krótko i zwięźle - udostępniam połączenie drogą Wi-Fi przez router i chciałbym przejąć kontrolę nad komputerem, który się podłącza do mojej sieci. Co mi jest do tego potrzebne? Używam Linuxa, a ofiara Windowsa 7.

Cytat Napisał Unizet Zobacz post
    1. Jak włamac się do czyjegoś konta na forum znając sam login.
    2. Jak szybko zmienic IP (mam zmienne , ale szukam programu/sposoba na bardzo szybkie zmienienie go)
    5. Jak włamac się komuś na GG (poznac haslo)
    1, 5 - Najprostszą metodą zapewne jest brute force.
    2 - Tor(?), Net Profiles lub proxy.
    Ostatnio edytowane przez MattiZiom ; 22-01-2012 o 11:42

Domyślnie

Jeśli zapisało hasło w programie (dałem opcję "Zapamiętaj hasło") i to hasło wyświetla się razem z nickiem podczas każdego włączenia minecrafta to w jakim pliku jest ono zapisane i jak je odczytać. (Hasło jest zaszyfrowane, chyba SSL)

Użytkownik

Domyślnie

Witam.
    Możę to zabrzmieć niezbyt mądrze, za co z góry ale chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat hackingu, ale od podstaw... Chodzi mi o książki artykuły lub nawet porady i inne pozycje które mogłyby mi w tym pomóc. Wiem, że na forum znajduje się już wiele tego typu tematów oraz odnośników do publikacjji , jednak mnie interesuje odpowiedź na dwa pytania : "Jak zacząć? .... i Co potem?"
    Pozdrawiam

Użytkownik (R) Avatar D.F.

Domyślnie

Cytat Napisał Feonr Zobacz post
    Witam.
    Możę to zabrzmieć niezbyt mądrze, za co z góry ale chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat hackingu, ale od podstaw... Chodzi mi o książki artykuły lub nawet porady i inne pozycje które mogłyby mi w tym pomóc. Wiem, że na forum znajduje się już wiele tego typu tematów oraz odnośników do publikacjji , jednak mnie interesuje odpowiedź na dwa pytania : "Jak zacząć? .... i Co potem?"
    Pozdrawiam
    Na początek polecam programowanie. Ja zaczynałem od Delphi, ale jakbym miał drugi raz zacząć to wybrałbym C++.

Użytkownik

Domyślnie

przepraszam... zapomnialem dodać, że znam w stopniu 'średnozaawansowanym' C++ , a także HTML( choć on oczywiście językiem programowania nie jest xD ) ... Co doradzilibyście mi poznać w następnej kolejnośći ?

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

Cytat Napisał Feonr Zobacz post
    przepraszam... zapomnialem dodać, że znam w stopniu 'średnozaawansowanym' C++ , a także HTML( choć on oczywiście językiem programowania nie jest xD ) ... Co doradzilibyście mi poznać w następnej kolejnośći ?
    Ja polecił bym Ci poznać C++ w stopniu zaawansowanym.
    Lepiej stawiać na jakość, nie ilość. Przynajmniej takie jest moje zdania, jak już poznasz C++ to PHP i inne języki stron. Potem assembler?
    That force became my endless curse

Użytkownik

Domyślnie

Cytat Napisał CyberJumper Zobacz post
    Jeśli zapisało hasło w programie (dałem opcję "Zapamiętaj hasło") i to hasło wyświetla się razem z nickiem podczas każdego włączenia minecrafta to w jakim pliku jest ono zapisane i jak je odczytać. (Hasło jest zaszyfrowane, chyba SSL)
    Jesli widzisz haslo w "*****" to sproboj z programem Asterisk Password, Asterisks Password Viewer czy podobnym.

Domyślnie

Ja mam otóż takie pytanko, chodzi o łamanie haseł za pomocą metody słownikowej. Nie wiem co mam wpisać w konsoli windowsa. Gdy już ściągnąłem program to wyskakuję i znika.

Użytkownik

Domyślnie

Powiem tak , jesli cchesz wlamac sie do konta na windows Xp jest to bardzo proste i niewymaga zadnego programu..Jesli np chesz sie wlamac do konta "Piotr" ktory jest nawet administratorem w windows xp jest luka , ktora mozna latwo wykorzystac nieposiadajac konta w systemie..Oto co musisz zrobic

1.Zrestartuj komputer
    2.Zanim system Windows sie zaladuje wciskaj przycisk F8
    3.Wyskoczy ci lista z dostepnymi mozliwosciami wyboru uruchomienia systemu.Wybierz "Uruchom w trybie awaryjnym"
    4.Gdy juz system ci sie uruchomi w trybie awaryjnym przejdz w panel sterowania>>konta uzytkownikow>>wybierz uzytkownika np. "Piotr"
    5>zauzawysz wtedy opcje "usun haslo/haslo administratora"
    6.Zatwierdz i od teraz niema hasla do konta np "Piotr"
    7.Ciesz sie :P

Zycze miłej zabawy...by manieekxd

Domyślnie

Hej, mam pytanie. Jak można sprawdzić na jakich stronach internetowych został podany adres poczty internetowej? Chodzi o sprawdzenie do jakich stron został w przeszłości podany mój adres email i gdzie jest nadal aktywny... (np. Przy logowaniu itp.)