Strona 2 z 20 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 300

Temat: Punkt Zrzutu - Nowy? Wpadnij zanim zadasz jakiekolwiek pytanie!

  1. #16
    Użytkownik
    Dołączył
    01-04-2009
    Posty
    5

    Domyślnie

    pisze "brak dostępu" . komputer na którym chcę podłączyć pamięć jest w szkole na serwerze jest Windows server 2003
    A pamięć jest Kingston Data Travel 2.0 1gb ale to z każda pamięcią tak reaguje

  2. Pani Haker
    Avatar Pani Haker Moderator

    Dołączył
    05-03-2009
    Skąd
    Internet
    Postów
    666
    Pochwał
    0
  3. #17
    Użytkownik
    Dołączył
    25-02-2009
    Skąd
    127.0.0.1
    Posty
    164

    Domyślnie

    Z tego co wiem, to nic z tym nie zrobisz. Ja u siebie w szkole miałem lepsze cuda. Komputer był ograniczony chyba na wszystkie możliwe sposoby (konto ucznia), więc się zdenerwowałem i postanowiłem sobie poszarżować po adminie a tam bum xd niespodzianka: podczas próby zmiany tła pulpitu (z konta admina oczywiście) był "Brak dostępu ze względu na ograniczenia nałożone na ten komputer!". Więc życzę powodzenia hehe

    Ewentualnie możesz spróbować użyć jakiegoś bootowalnego CD i wtedy spróbować wbić się na admina bądź z LiveCD odpalić swojego pena. Pozdrawiam.

  4. #18
    Użytkownik
    Dołączył
    06-04-2009
    Posty
    2

    Domyślnie

    Witam!!
    Mam taki problem. Podejrzałem jakie nauczyciel ma hasło na serwer lecz jest problem gdy siadam na serwer to hasło działa a jak już chcę się zalogować na admina to pokazuje "nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasła"

  5. #19
    Dawni Moderatorzy Avatar discovery44
    Dołączył
    14-08-2007
    Posty
    726

    Domyślnie

    Witam.
    siadam na serwer to hasło działa a jak już chcę się zalogować na admina to pokazuje "nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasła"[/b]
    Siadasz na serwer ? Chodzi Ci o to, że logujesz się na konto na serwerze, a jak chcesz się zalogować na stacji jako admin to błąd jest ?
    Jeśli tak to najwidoczniej na serwerze i stacji są 2 inne hasła na konto admina.
    Jeśli się mylę to wyjaśnij o co Ci chodzi.

    Pozdrawiam,
    discovery

  6. #20
    Użytkownik
    Dołączył
    20-07-2008
    Posty
    2

    Domyślnie

    Mam pytanie:
    Czy możliwe jest "przerobienie" trojana np. Netbusa tak aby anty-wirus go nie wykrył??
    Chodzi mi o to aby mieć takie same opcje jak w tym programie a anty wirus tego nie wykrył.

  7. #21
    Dawni Moderatorzy Avatar discovery44
    Dołączył
    14-08-2007
    Posty
    726

    Domyślnie

    Witam.
    Źle budujesz pytania.
    Czy możliwe jest "przerobienie" trojana np. Netbusa tak aby anty-wirus go nie wykrył??[/b]
    Tak.

    Jeśli chcesz uzyskać lepsze odpowiedzi to zadaj konkretne pytanie.

    Poszukaj tematu
    1. 'zmniejszanie wykrywalności keylogger'a'
    2. 'Ghider'
    3. 'Auto start programu jako usługa systemowa'

    // Dobry antywirus PRAWIE zawsze wykryje.

    Pozdrawiam,
    discovery

  8. #22
    Użytkownik
    Dołączył
    20-07-2008
    Posty
    2

    Domyślnie

    Dziękuje za poprawienie
    Tak chodzi mi o to aby mieć te same funkcje co ma np. Netbus(aby go znam), ale antywirus go nie wykrył.
    Znam tylko podstawy programowania w Pascalu i minimalnie w C++.
    Poprostu ten program ma działac jak trojan, ale ma byc połaczony tylko ze mna, nie jak w przypadku netbusa gdzie wystarczy wlaczyc skaner portow aby zobaczyc gdzie sa na innych komputerach. Zalezy mi na bezpośrednim kontakcie z komputerem "ofiary" tak aby mogł wlaczy jakis program, zrobic zrzut ekranu(wazne) jak i pobierac , wysyłac i uruchamiac programy na tym kompie.
    Bardzo będę wdzieczny za pomoc.

  9. #23
    Dawni Moderatorzy Avatar discovery44
    Dołączył
    14-08-2007
    Posty
    726

    Domyślnie

    Jesteś w stanie zapłacić 25 złotych ? Szczegóły PW.

    Pozdrawiam,
    discovery

  10. #24
    Użytkownik
    Dołączył
    27-12-2008
    Posty
    1

    Domyślnie

    Witam!

    Mój problem polega na tym, iż chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób wykonać, następującą operację:

    * Na stronie www umieścić plik, który po otworzeniu danej witryny automatycznie doda się do procesów. (z tego co wiem nazywa to się exploit.
    tzn. wchodzę na stronę np. www.zasadydodawaniado5.pl po czym automatycznie zestaje dodany do moich procesów ów plik.
    Nie wiem czy dodany, czy zapisany automatycznie w jakimś miejscu i otworzony. (ale tak, żeby działał)
    Jest, to chyba jakiś kod, który należy wlepić na stronie wraz z ścieżką do pliku. (ale chyba nie tak łatwo)
    Tworzenie stron, mam opanowane. (na poziomie średnim)
    Chciałbym prosić o jakiś poradnik, wskazówki, jak do tego się zabrać. (co z tego, że mam np. program jak nie potrafię go urzyć) Odpowiedz, żebym coś poczytał mnie zadawala, jak podasz link co konkretnie.

    Z góry dziękuję!

  11. #25
    Użytkownik
    Dołączył
    04-07-2008
    Skąd
    127.0.0.1:80
    Posty
    273

    Domyślnie

    Na ie byl taki exploit, teraz to chyba nikt nie uzywa wersji 5+ wiec chyba nic nie zdzialasz

  12. #26
    Użytkownik
    Dołączył
    25-04-2009
    Posty
    1

    Domyślnie

    Ja mam pytanie: Czy można się komuś włamać na poczte e-mail, kogos kogo nie znam nie mam z nim zadnej sieci znam tylko jego adres e-mail. Chodzi o poczte interi.pl. Chce się włamać ponieważgram w gre Metin2 i poznana tam osoba włamała mi się na poczte zmieniła mi hasło i przejoła moją dość dobrą postać, chciałbym ją odzyskać, a jedynym sposobem jest wejście na konto pocztowe. Jeśli ktoś mógłby się włamać na poczte, zdobyć hasło albo w jakiś inny sposob mi pomuc - prosze o kontak: Mój e-mail to japonczyk992@op.pl

  13. #27
    Użytkownik Avatar spiterbot
    Dołączył
    01-11-2007
    Skąd
    Compton
    Posty
    139

    Domyślnie

    <div class='quotetop'>CYTAT(japonczyk92 @ 25.04.2009, 15:31) <{POST_SNAPBACK}></div>
    gram w gre Metin2[/b]
    i to jest twój problem
    Stary Grzesiek z Pauleysa to leniwy skurczybyk, kiedyś zabije Asha swoimi mixtejkami

  14. #28
    Dawni Moderatorzy
    Dołączył
    23-05-2007
    Skąd
    Lelystad
    Posty
    482

    Domyślnie

    gram w gre Metin2[/b]
    i to jest twój problem[/b]
    Święte słowa, następne posty podobne do:
    Originally posted by japonczyk92
    Ja mam pytanie: Czy można się komuś włamać na poczte e-mail, kogos kogo nie znam nie mam z nim zadnej sieci znam tylko jego adres e-mail. Chodzi o poczte interi.pl. Chce się włamać ponieważgram w gre Metin2 i poznana tam osoba włamała mi się na poczte zmieniła mi hasło i przejoła moją dość dobrą postać, chciałbym ją odzyskać, a jedynym sposobem jest wejście na konto pocztowe. Jeśli ktoś mógłby się włamać na poczte, zdobyć hasło albo w jakiś inny sposob mi pomuc - prosze o kontak: Mój e-mail to japonczyk992@op.pl
    będą usuwane, przypominam również o tym temacie.

  15. #29
    Użytkownik
    Dołączył
    24-04-2009
    Skąd
    ::1
    Posty
    49

    Domyślnie

    Ja mam problem: potrzebuję dostać się do wiersza polecenia na kompie, który jest w tej samej sieci lokalnej. Dane logowania znam. Niestety kompy nie są w domenie Od razu mówię, że one są w pracowni informatycznej, więc nie interesuje mnie szkodzenie czy kradzież danych, a zabicie procesu metin2.bin

    Usługa Telnet jest niestety na tych kompach wyłączona

    Zapomniałem dodać: jest tam na wszystkich kompach XP Home SP2, Kaht cośtam wykrywa ale cmd nie daje...

  16. #30
    Dawni Moderatorzy Avatar discovery44
    Dołączył
    14-08-2007
    Posty
    726

    Domyślnie

    Próbowałeś użyć backdoor&#39;a ?
    Wikipedia
    DOWNLOAD
    HOW TO

Podobne wątki

  1. Nowy.
    Przez Damol
    w forum Dla początkujących
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 25-01-2014, 13:32
  2. Plik małego zrzutu
    Przez Tykis
    w forum Windows Expert
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-05-2011, 23:30
  3. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11-10-2010, 08:14
  4. Odpowiedzi: 24
    Ostatni post / autor: 12-10-2008, 20:55

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •