Dzień dobry
Proszę skasować moje konto z forum dyskusyjnego.
Dzień dobry
Proszę skasować moje konto z forum dyskusyjnego.
Nie kasujemy kont na zyczenie, bo to w koncu nie koncert zyczen ;p
Ale zawsze mozesz napisac pm do admina czyt. Achates'a i on w terminie 30 dni rozpatrzy Twoja prośbę. Nie zapomnij dołączyć życiorysu i w odpowiedni sposob sformułowanego podania, w ktorym musisz podac conajmniej 13 powodow dla ktorych chcesz aby konto zostalo usuniete. Nadmieniam, ze zdjecia nie sa konieczne-chyba nic sie nie zmienilo w tym temacie.
good girl
You Are Lucky![]()
IMHO powinna być możliwość, by usunąć konto, wypowiedzi i tematy - sam bym z tego skorzystał.
Jeśli ktoś chce skasować konto i tylko to, to równie dobrze może zmienić hasło + mail na losowo wygenerowane.
Ostatnio edytowane przez RobertG ; 22-10-2010 o 19:19 Powód: doprecyzowanie
Prosiłbym również o skasowanie mojego konta(login-u) wraz z e-mailem z państwa forum dyskusyjnego haker.com.pl zgodnie z art 32. pkt. 1 ust 6 ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997r. Wiadomość wysłana do admina czyt. Achates'a
Witam PC
chętnie skasujemy, zawsze jeden 2 literowy nick wolny,
A co do danych osobowych jeśli cytuje się ustawy trzeba je rozumieć, a dopiero później wypisywać paragrafy:
co to jest adres e-mail co to jest nick, kiedy może być uznany za dane osobowe, proszę przeczytać w pierwszej kolejności cała ustawę, a nie cytować bezmyślnie fragmenty nie do końca je rozumiejąc.
Proszę sobie odszukać kiedy takie dane ja nick lub adres e-mail ( w niewłasnej domenie) są danymi osobowymi dla ułatwienia
"o ile nie wymagałoby to nadmiernych kosztów, czasu lub działań, nick może być uznany za dane osoby możliwej do zidentyfikowania."
Pozdrawiam