Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Socjotechnika

Dawni Moderatorzy

Domyślnie Socjotechnika

Brakuje mi (moje prywatne zdanie) wydzielonej części dla "Socjotechniki". To jest takie moje zdanie, ale nie wiem czy się ono spodoba.

Zła, niedobra, czepialska, panoszaca sie na forum zastepczyni Achates'a Avatar proxima

Domyślnie

Zaloz sobie temat...

Bo zakladanie osobnego dzialu jest bezsensowne. Poza tym jak sobie to wyobrazasz? Rozwin troche swoje mysli...skoro o cos zabiegasz, to zachec innych do zastanowienia sie nad tym czy warto

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

helion.pl/ksiazki/artdec.htm - może to ci wystarczy na początek

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

Mitnicka znam na pamięć . Ogólnie dużo na ten temat czytałem. Może właśnie dlatego brakuje mi tego tematu.
    Ostatnio edytowane przez dodoxx6 ; 02-03-2011 o 14:17

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

a o co konkretnie chciałbyś spytać?

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

W ogóle chciał bym powiększyć moją wiedzę na ten temat. Mam już spory zasób wiedzy i nie mogę powiedzieć konkretnie czego oczekuję, ponieważ nie wiem czego nie wiem .
    Dlatego dział "Socjotechnika" zapewne rozwijał by się wolno, ale była by szansa że trafi ktoś obeznany z tematem na informację o której nie wiedział. Na jakiś temat powiększy swoją wiedzę, zmieni pogląd.

Edit:
    Jak bym wiedział o co pytać zrobił bym temat z pytaniem a nie prosił o robienie działu .
    Ostatnio edytowane przez dodoxx6 ; 02-03-2011 o 20:42

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

główną ideą forum jest zadawanie i odpowiadanie na pytania. Tutoriale są tylko dodatkami, a poza tym jest na nie przeznaczony inny dział. Jeśli ktoś uzna, że chce napisać coś o socjotechnice, to może zrobić to właśnie w dziale Tutoriale - częste pytania i odpowiedzi

Uprawnienia