Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Nasza klasa i wysyłanie zaproszeń.

Domyślnie Nasza klasa i wysyłanie zaproszeń.

Witam. Marny ze mnie "Haker" czy informatyk więc piszę tu. A więc czy dało by radę napisać jakiegoś bota lub skrypt który by na naszej klasie zapraszał ludzi. Tzn wpisuję miasto wiek i on wszystkich zaprasza. Potrzebuję to do reklamy a ręcznie raczej ciężko się zaprasza kilka tysięcy osób. Zależy mi też na tym żeby nk tego nie wykryło. Prosił bym o w miarę proste odpowiedzi.

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

Dać by się dało ale trudno, raczej jest to bliżej nie wykonalne. Zapewne nikt Ci tego nie zrobi ale kto wie. A co do wykrywalności to ominąć się jej nie da ponieważ nawet jeśli program by był nie wykrywalny czy jego działanie to efekty (tysiące zaproszonych w kilka sekund!) były by widoczne, być może tak częste zapraszanie było by blokowane przez stronę ale tego nie wiem.

Domyślnie

A rozumiem. W takim układzie dzięki. I jeżeli by wam się jednak coś udało wymyślić to czekam.

Domyślnie

dalo by sie, wystarczy napisac program ktory:
    polaczy sie z celem, zaloguje na konto, wyszuka osoby w bazie, i po kolei (z losowym opoznieniem) bedzie zapraszal.
    Mozna to nawet w php napisac

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

Da się ale czy ktoś to zrobi? ... Właśnie.
    Losowe opóźnienie? To i tak jest wykrywalne? Nikt by 10 czy 15h. nie zapraszał znajomych. Do wyłapania, ale jak mówiłem da się tylko trudno by było.

Dawni Moderatorzy Avatar discovery44

Domyślnie

Losowe opóźnienie? To i tak jest wykrywalne? Nikt by 10 czy 15h. nie zapraszał znajomych.
    Jest to wykonalne jeżeli zaprogramowano by ruchy człowieka, tzn. sprawdzanie zdjęć co jakiś czas, pisanie komentarzy w profilach o innych treściach, wylogowanie się na np. godzinę, ponowne zalogowanie się, napisanie prywatnej wiadomości o sprawdzanie w szkole i tak dalej. Jednak w chwilę nie zaprosisz dużej ilości znajomych bo dostaniesz bana. Za pewną kwotę mógłbym Ci to napisać ale to "pewna" kwota, trochę więcej niż dajesz na tacę .
    www.racjonalista.pl - "Racjonalista jest interaktywnym medium, którego nadrzędnymi wartościami są idee wolnej myśli oraz rozumnego kształtowania przekonań i życia."
    www.richarddawkins.net | Four Horsemen of Atheism | "Bóg urojony"

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

O tym że to wykonalne pisałem od początku.
    PS
    Jeśli się tego podejmiesz nie zapomnij dodać wylogowywania się co jakiś czas. AFK-i też pewnie by się przydały. Treści informacji mógł by podawać klient... itd. zresztą pewnie wiesz co trzeba wcisnąć w ten program.

Domyślnie

A ile byś chciał "Na tacę" za taką robotę? Jestem gotów przemyśleć ofertę.

Domyślnie

Rzeczy publiczne to publicznie, ale myślę że jeśli mowa o forsie to proponuje zacząć temat na privie.
    This comment requires further study.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia