Poka¿ wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Strony nie ³aduj± siê do koñca...

Domy¶lnie Strony nie ³aduj± siê do koñca...

Witam,
    otó¿ od kiedy rozdzielam sobie internet pomiêdzy komputerem stacjonarnym a konsol± Xbox 360 za pomoc± routera D-Link DIR-100 mam problemy z przegl±daniem niektórych stron internetowych, a w zasadzie to w wiêkszo¶ci. G³ównie problem polega na tym, ¿e strona nie ³adujê siê czyli pozostaje bia³a karta, lub strona ³aduje siê w nieskoñczono¶æ a pasek ³adowania nigdy nie dochodzi do koñca. Jest to dosyæ uci±¿liwe bo nigdy nie mia³em takowych problemów. Po³±czenie z internetem wygl±da u mnie w domu tak.

07261d28a133.jpg

Dodam jeszcze, ¿e ca³e po³±czenie idzie po kablu.

Kto¶ wie mo¿e czemu tak siê dzieje i jak mo¿na to naprawiæ. Przed rozdzieleniem internetu pomiêdzy komputerem3 a konsol± wszystko dzia³a³o normalnie.
    Ostatnio edytowane przez D0han ; 25-06-2011 o 21:24

Domy¶lnie

Nie za du¿o trochê tych sprzêtów pod³±czonych? Jaka prêdko¶æ internetu, jaki dostawca i czy podczas tego "wolnego ³adowania" dzia³aj± inne sprzêty (Komp1,komp2,xbox) ?

Dawni Moderatorzy
    Do³±czy³
    15-02-2011

Domy¶lnie

Po co po¶rednik? Sprawd¼ czy je¿eli komputer3 bêdzie do Router-a1 pod³±czony to te¿ bêdzie taki problem.

Domy¶lnie

Ping - mówi ci to co¶ ?

Jakby by³o to wszsytko w netii by³o by mo¿na to zrozumieæ. Sam mam 20 mb/s na jednego kompa a wszystko dzia³a max 14 mb/s. A co do pingu ostatnio mia³em w gierce ok 100 na Polskim serwerze, a w niektóre dni strona taka jak interia ³adowa³a siê z 2 min ;/

Uprawnienia

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •