Poka¿ wyniki od 1 do 1 z 1

Temat: Program zapychaj±cy skrzynkê pocztow±.

Dawni Moderatorzy Avatar discovery44
    Do³±czy³
    14-08-2007

Domy¶lnie Program zapychaj±cy skrzynkê pocztow±.

Mia³em tego nie robiæ ze wzglêdów bezpieczeñstwa ale co mi tam...
    Sprzedajê program mojego autorstwa do zawalania skrzynek pocztowych wiadomo¶ciami. Jego mo¿liwo¶ci to oko³o 1 000 wiadomo¶ci na sekundê na transferze 10k/s (czyli baaardzo wolny internet). Po kilku godzinach pracy (na takim wolnym ³±czu zajmuje to kilka godzin, na szybkich to chwila moment) ofiara bêdzie mia³a oko³o 3 000 000 wiadomo¶ci w skrzynce, efekty jakie ja zaobserwowa³em to brak mo¿liwo¶ci zalogowania siê na konto przez oko³o tydzieñ (na serwerach interia.pl) - nie wiem na jakiej zasadzie nie mo¿na siê zalogowaæ ale pewnie zbyt du¿o wiadomo¶ci na jednym koncie siedzi i serwer zamula, tego nie wiem a jedynie takie mam odczucie. Po wy³±czeniu programu po kilku godzinach wiadomo¶ci dochodz± nadal (na serwerze interia.pl). Screen z przyk³adowego dzia³ania programu - ofiar± by³o konto na serwerze pocztowym o2.pl:
    smtpspammer.jpg

- program dzia³a na ka¿dy adres e-mail;
    - na najwolniejszych ³±czach wysy³a ~1000 wiadomo¶ci na sekundê;
    - nie wymaga zewnêtrznych bibliotek;
    - wa¿y mniej ni¿ 1MB;
    - bardzo ³atwy w obs³udze ale gdyby mimo to kto¶ mia³ problemy to do³±czam instrukcjê obs³ugi;
    - program nie jest wykrywany przez jakiekolwiek skanery/antywirusy (bo to nie malware tylko program u¿ytkowy)
    - ka¿dy klient dostaje osobn± wersjê i licencjê, je¿eli wykryjê, ¿e kto¶ udostêpnia oprogramowanie wielu osobom licencja zostanie cofniêta;

Cena: 350 z³otych.
    Kontakt: discovery44[at]haker.com.pl
    Ostatnio edytowane przez discovery44 ; 26-06-2011 o 15:33
    www.racjonalista.pl - "Racjonalista jest interaktywnym medium, którego nadrzêdnymi warto¶ciami s± idee wolnej my¶li oraz rozumnego kszta³towania przekonañ i ¿ycia."
    www.richarddawkins.net | Four Horsemen of Atheism | "Bóg urojony"

Uprawnienia

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •