Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Temat: DarkComet Rat - konfiguracja

Użytkownik

Domyślnie DarkComet Rat - konfiguracja

Witam!
    Chciałbym się was zapytać jak skonfigurowac dobrze serwer do tego programu.
    Oglądnąłem i przeczytałem masę tutów i podczas robienia serwa wyskakuje mi taki błąd:
    XXX.no-ip.net was not successfully connected to port: 1604
    I tak jest na każdym porcie.
    Jak muszę to zrobić aby zadziałało?

Domyślnie

Daj sobie spokój z DarkComet on jest mało kompatybilny z crypterami i czesto serwery na nim nie działaja...działa od własnego widzimisie...miałem go jakiś czas i nie byłem zadowolony...
    zacznij bawic sie CyberGate działaja na nim prakrtycznie wszystkie cryptery jakie mam i nie mam z nim problemów...robisz server cryptujesz go wysyłasz i masz czyjegoś kompa...dużo opcji dużo mozliwosci,szybkie screeny i wgląd w parycje danego kompa...Używam go praktycznie 3 miesiąc i nie mam z nim problemu...nawet kompik z Vietnamu potrafi u mnie zagościc :-)

Używałem jakis czas Blackshades ale Cybergate jakos bardziej chyba mi odpowiada

Użytkownik

Domyślnie

Teraz mam pytanie co do CyberGate.
    Gdy postawię serwer na swoim kompie to działa
    Jeśli komuś wyśle to nie działa.
    Jak to naprawić ?

Domyślnie

a masz pewnosc że masz zakryptowany ten server bo jesli wysyłasz czysty server to jest on trojanem i kazdy anty wir go zablokuje...Na 100 % Cybergate działa...tylko server musi być FUD czyli czysty niewidoczny przez zadnego antywira...Lub wyslij komuś kto ma wyłączonego antywira i firewalla

Domyślnie

Hej a zapodał by ktoś link do najnowszej wersji Cybergate?
    Szukałem w google i znalazłem kilka ale nie jestem co do nich pewny.

pomożecie?

Domyślnie

Cytat Napisał Fikoł1910 Zobacz post
    Hej a zapodał by ktoś link do najnowszej wersji Cybergate?
    Szukałem w google i znalazłem kilka ale nie jestem co do nich pewny.

pomożecie?
    Wyśle Ci na PW link na hotfile ok

Domyślnie

Jeśli ktos ma cryptera prosze o odezwanie sie na pw!

Domyślnie

Ma ktoś link do najnowszego cybergate proszę wyślijcie mi na pw

Użytkownik

Domyślnie

Witam szukam tego programu jak ktoś ma najnowszą wersję to proszę o wysłanie mi linka na PW.

Domyślnie

Witam!
    Jestem tu nowy i na początku chciałbym się przywitać!

Mam problem z konfiguracją Dark Cometa. Nie wiem dlaczego po zainstalowaniu na drugim komputerze, klient nie chce się połączyć z serwerem. Wszystko ustawiam jak na tutorialach jakich pełno na YT, np.: youtube. com/watch?v=tIYyRwCi5Fk&feature=related . Porty na routerze przekierowane, no-ip dcu skonfigurowany poprawnie. W czym jest problem? Używam najnowszej wersji DC pobranej ze strony producenta.
    Dodam jeszcze, że mój i komputer "ofiary" znajdują się w jednej sieci, mam do niego fizyczny dostęp, plik serwera nie był scryptowany, ale podczas testów antywirus był wyłączony, nie ma mowy by przeszkadzał.

Domyślnie

Jak ktoś z was by chciał zacryptować plik to pisać do mnie na PW lub gg: 9332029
    Cena: 50zł. Skan na http://myavscan.net/ gratis.

Uprawnienia