Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Klawiatura łamana

Domyślnie Klawiatura łamana

zamierzam sobie kupić nową klawiaturę. Nie chcę kupować sobie kolejnej klawiatury za 10zł ponieważ mam troche gotówki to postanowiłem sobie jakąś nową ładną klawiature sprawić. Ale ze względu tego że bardzo dużo piszę, zastanawiałem się czy klawiatura łamana taka jak ta http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/115273 będzie lepsza? Mógłby ktoś z Was powiedzieć coś o niej?

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

miałem (nie)przyjemność używać takiej klawiatury przez tydzień. Mnie nie spasowała, jednak dobrze by było gdybyś mógł pożyczyć od kogoś na kilka dni i spróbować

Domyślnie

Mam znajomego co używa łamanej od dłuższego czasu i sobie chwali. Ale okres przystosowywania sie jest stosunkowo długi.

Osobiście za bardzo przyzwyczaiłem się do prostych laptopowych klawiatur.
    This comment requires further study.

Domyślnie

czyli z tego co zrozumiałem to chodzi o kwestie przyzwyczajenia? ja nie mogę mówić o żadnym przyzwyczajeniu, bo pisze na bardzo różnych klawiaturach, w domu też mam różne, więc może zrobię tak jak radzi loganek spróbuję ją najpierw od kogoś pożyczyć i zobaczę co będzie.

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

no tak, ale weź pod uwagę wypowiedź Vandervir'a - przyzwyczajanie może trwać dość długo.

Domyślnie

tak wiem to też wezmę pod uwagę

Użytkownik

Domyślnie

No ja mogę polecić, bo sam mam taką klawiaturę i bardzo dobrze mi się z niej korzysta .
    I, wbrew pozorom, bardzo łatwo jest się przyzwyczaić .

Uprawnienia