Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Czy warto?

Domyślnie Czy warto?

Witam, chciałem zapytać czy ktoś może kupił albo czy ktoś może mi udzielić pomocy.Chodzi o to ,że chce kupić kurs ze strony
    www.phpvideotutoriale.com/cubecon i nie wiem czy warto, nigdzie nie ma opinii i komentarzy wiec się zastanawiam

Domyślnie

Nie lepiej skorzystać z darmowych alternatyw?
    W internecie naprawdę można dostać wszystko za darmo

Domyślnie

Łatwiej na pewno jest gdy mamy wszystko pokazane na video

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

nie każdemu forma wideo odpowiada. Proponuję na początek przejrzeć wideoarty zamieszczone na uw-team.org . Jeśli uważasz, że na prawdę dobrze Ci się uczy z filmów instruktażowych, to może rzeczywiście warto zakupić taki kurs.

Domyślnie

imo strata kasy.
    ja się uczyłem tak, że obrałem sobie za cel zrobienie rejestracji, logowania, (potem rejestracji z re-captchą), wyświetlania profili, wyszukiwania profili, edycji profilu i wyświetlania losowych profili na mojej stronie (bo nie chciałem używać gotowych skryptów) i sobie powoli to robiłem. Na praktyce nauczyłem się podstaw php/mysql, a potem wszedłem na "wyższy" poziom, nie wydając ani grosza na żadne video-tutoriale.

Domyślnie

osobiście wolę uczyć się z książek, i jeśli chodzi o programowanie to ta opcja chyba jest najlepsza
    kursy wideo świetnie się nadają od nauki obsługi jakiegoś narzędzia, w pracy ostatnio miałem świetny kurs Visual Studio i tam rzeczywiście forma wideo była najlepszym wyborem

co do pytania czy się opłaca, widziałem że ten kurs kosztuje 30zł więc mniej niż książka, ale mi ososbiście książka "PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty." zwróciła się za zaliczkę za pierwsze zlecenie

Domyślnie

Lepiej ściągnąć sobie kurs w doc. Ja wrzuciłem sobie na telefon i sobie czytam między czasie

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia