Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: szukam programu lub itp. do w³amania siê na serwery szkolne (je¶li jestem w szkole)

Domy¶lnie szukam programu lub itp. do w³amania siê na serwery szkolne (je¶li jestem w szkole)

Witam. Szukam programu lub czego¶ takiego do podczepiania. Kto by³ by mi w stanie powiedzieæ jak podczepiæ siê pod komputery w szkole (np: korzystam z jednego z komputerów w szkole i chce siê na który¶ w³amaæ.)Oczywi¶cie nie byæ administratorem. Te (najprawdopodobniej ja siê nie znam) komputery s± razem po³±czone ze sob± i wiem ¿e istnieje na pewno na (100%) jaki¶ sposób. Wielkie dziêki!
    Ostatnio edytowane przez kubaszekr38 ; 03-11-2011 o 12:49

Dawni Moderatorzy Avatar VR8
    Do³±czy³
    24-09-2011
    Sk±d
    Kraków

Domy¶lnie

student???c poziomc?

Zmien ??? na numer komputera na który siê w³amujesz

Domy¶lnie

i to co¶ da. ja chce zdalnie nim sterowac o to chodzi np. ktos by mia³ w³±czon± przegl±darke i ja bym móg³ wy³±czyæ albo wej¶æ na inn± stronke (a poza tym my mamy student d w razie W) a jeszcze jak to to, to gdzie zmieniæ t± nazwê i numer?
    Ostatnio edytowane przez kubaszekr38 ; 03-11-2011 o 14:05

Domy¶lnie

prosze piszcie co¶

Domy¶lnie

Z tego co wiem wystarczy trochê poszukaæ http://hackitnow.schoolnap.pl/blog/4 Polecam poczytaæ stronkê. Jak wejdziesz na konto admina to droga wolna

Do³±czy³
    24-09-2011
    Sk±d
    Kraków

Domy¶lnie

Ok.

Jak masz numer kompa (na pocz±tku lekcji siê logujesz)
    np. student150d
    haslo. poziomd

To zamiast tego wpisujesz
    np. student149d
    haslo. poziomd

I jestes na kompie kolegi z ³awki obok

Domy¶lnie

wiem ale nie o to mi chodzi chodzi o zdalne sterowanie czy co¶ takiego fajnego zeby sie z kim¶ pobawiæ albo z nauczcielem który jest przy serwerze cos no wiesz zajebistego

Domy¶lnie

Ju¿ pisa³em, je¶li dobrze pamiêtam takiego typu logowania mia³em w szkole. Siêgaj±c pamiêci logujesz siê na administratora z has³em zaq12wsx badz zaq1@WSX , ma³o które szko³y zmieniaj± te has³a. Wejdziesz na admina i droga wolna

Do³±czy³
    24-09-2011
    Sk±d
    Kraków

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ kubaszekr38 Zobacz post
    wiem ale nie o to mi chodzi chodzi o zdalne sterowanie czy co¶ takiego fajnego zeby sie z kim¶ pobawiæ albo z nauczcielem który jest przy serwerze cos no wiesz zajebistego
    Ta opcja pozwala ci usun±æ czyj±¶ zawarto¶æ, itp.
    Inaczej siê nie da, chyba ¿e wejdziesz moim sposobem i wgrasz trojana. Bêdziesz móg³ nauczycielowi wysuwaæ p³ytkê cd, otwieraæ strony "dla doros³ych"

Domy¶lnie

Gr33nGh0st z tym ma³y problem bo na youtube cos znalazlem: http://www.youtube.com/watch?v=Efy0V30APXs&NR=1 a nie mam cmd to otwieram notatnik i zapisuje go jako np. ja.bat no i pisze jak i na przyk³ad to mi pomog³o do utworzenia CMD: http://www.youtube.com/watch?v=xGQtt...feature=fvwrel do wy³±czenia kompów tam którego chce ale mi to nie dzia³a bo czeba byc adaminem tego aby byc adminem nie sprobowalem bo akorat dzwonek zadzwonil ale powinno dzialac. VR8 wez mi opisz jak to mam zrobic albo podaj mi z kad miec ID komputera administratora. jak mi podasz o tym trojanie to wez daj mi link do tego trojana i w szkole sobie sciagne ale zeby administrator tylko tego trojana mia³ tak rzeby mozna bylo zainstalowac. a propo jak cos podajcie mi link do jakiegos programy co zmienia IP co ok. 3s-5s tylko czy o ten program jest dobry bo z niego kozystam "Real Hide IP".
    Ostatnio edytowane przez kubaszekr38 ; 04-11-2011 o 13:38

Uprawnienia

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •