Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Programy Brute Force

Domyślnie Programy Brute Force

Witam. Ostatnio przeglądam sobie sposoby łamania poszczególnych haseł na GG i innych komunikatorach i ciekawa mi się wydaje metoda "Brute Force", i czy może znacie jakieś programy, którę preferują tą formę ??? Słyszałem coś o programie "Super Reader 2.12", ale to chyba fake.

Domyślnie

Cain & Abel

Domyślnie

Cytat Napisał Gr33nGh0st Zobacz post
    Cain & Abel
    ... -.- Tym programem wyciągniesz tylko hasła zapisane na kompie.

Cytat Napisał Griciu Zobacz post
    Witam. Ostatnio przeglądam sobie sposoby łamania poszczególnych haseł na GG i innych komunikatorach i ciekawa mi się wydaje metoda "Brute Force", i czy może znacie jakieś programy, którę preferują tą formę ??? Słyszałem coś o programie "Super Reader 2.12", ale to chyba fake.
    Czytałem, że po kilku złych wpisanych hasłach jest ban, więc łamanie hasła metodą brute force i słownikami odpada.

Domyślnie

No dobrze, skoro Brute Force nie działa to czy są jakieś inne metody ? Słyszałem o takim programie jak GG Scan, ale kwestia Łamania nim hasła to bodajże kilkanaście dni.
    Ostatnio edytowane przez Griciu ; 16-11-2011 o 13:39

Dawni Moderatorzy Avatar VR8

Domyślnie

Myślisz że złamiesz hasło gg w mniej niż miesiąc ? Oczywiście brute forcem...

Użytkownik

Domyślnie

GG Scan to też obawiam się chyba fejk.

Domyślnie

mały projekt nad którym pracuje:

no nie wiem, zobaczymy. może działa to na GG. ale fakt faktem - straaaaaaaaaaaaaasznie dłuuuuuuuuuuuuugo będzie łamać te hasła.
    przykładowo 5cio-cyfrowe hasło składające się tylko z liter ''abcde'' to aż 120 możliwości. a np. 10cio cyfrowe hasła z cyframi i znakami specjalnymi? no właśnie
    Ostatnio edytowane przez michal31337 ; 17-11-2011 o 01:32

Uprawnienia