Witam bardzo prosiłbym o pomoc od razu napisze ze w sprawach keylogger itd jestem zielony wiec prosze o wyrozumialosc .. a wiec zaczynam zostały shackowane mi passy do gry Tibia (prosze nie pisac postow typu"matko nie graj w ta gre dobrze ze Cie shackowali" ) bardzo chciałym wiedziec na jaki adres email a raczej gdzie zostały wysłane skradzione mi dane (Poniewaz wraz z moim kontem hacker skradl konto mojego kolegi ktory niestety juz nie odzyska postaci dlatego chciałbym skontaktowac sie z hackerem bo dla niego to i tak bezuzytku" keylogera najprawdobodobniej zalaplaem sciagajac ventrillo mix. Szukajac na forum znalazlem kilka porad jak zobaczyc gdzie dane poszly jednak nie udało mi sie i mam nadzieje ze mi pomozecie a wiec tak sciaglem program wireshark-win32-1.6.4 jednak zupelnie nie wiem jak to rozszyfrowac wiec pozwole sobie wrzucic screny z tego co mi tam wyszlo /pozdrawiam z gory dziekuje za pomoc pawlix1990@wp.plClipboard02.jpgClipboard01.jpgClipboard03.jpgClipboard04.jpgvt.jpg

" ) bardzo chciałym wiedziec na jaki adres email a raczej gdzie zostały wysłane skradzione mi dane (Poniewaz wraz z moim kontem hacker skradl konto mojego kolegi ktory niestety juz nie odzyska postaci dlatego chciałbym skontaktowac sie z hackerem bo dla niego to i tak bezuzytku" keylogera najprawdobodobniej zalaplaem sciagajac ventrillo mix. Szukajac na forum znalazlem kilka porad jak zobaczyc gdzie dane poszly jednak nie udało mi sie i mam nadzieje ze mi pomozecie a wiec tak sciaglem program wireshark-win32-1.6.4 jednak zupelnie nie wiem jak to rozszyfrowac wiec pozwole sobie wrzucic screny z tego co mi tam wyszlo /pozdrawiam z gory dziekuje za pomoc
Odpowiedź z Cytatem