Witam
Instalowałem grę i poczas niej wyskoczył błąd "edytor rejestru został wyłaczony przez administratora" - gdzies wyczytałem że to jakiegoś rodzaju robak/wirus wie ktoś coś wiecej na ten temat. System win7
Witam
Instalowałem grę i poczas niej wyskoczył błąd "edytor rejestru został wyłaczony przez administratora" - gdzies wyczytałem że to jakiegoś rodzaju robak/wirus wie ktoś coś wiecej na ten temat. System win7
pierwsze co to sprawdziłem na google, ale wiekszość tematów to win xp gdzie problem najczesciej rozwiazywano combofix-em, albo ludzie pisali ze nie nie pomogło i robili format
Nie wiem czy to działa pod win 7, spróbuj tego http://computersun.pl/windows/98/odb...estr-s_33.html.
Ostatnio edytowane przez hatece212 ; 24-11-2011 o 13:57 Powód: Literówka
próbowałem już tego sposobu wcześniej, nie podziałało niestety
Zapisz powyższy kod do pliku z rozszerzeniem *.reg i uruchom. Mi to kiedyś pomogło.Kod:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system] "DisableRegistryTools"=– "DisableRegedit"=– [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system] "DisableRegistryTools"=– "DisableRegedit"=–
nic to nie dało, anty trojan elite tez nic nie pokazał, avast, mks online również