Zobacz wyniki ankiety: Trudno było?

Głosujących
2. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

0 0%
  • Nie

2 100,00%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 21 z 21

Temat: Złamanie hasła HTML/PHP

Dawni Moderatorzy Avatar hxv

Domyślnie

Cytat Napisał Shakal171 Zobacz post
    Pozostawię to bez komentarza. (Istnieją sposoby na wyczytanie MAC'a domyślnego).
    Dlaczego bez komentarza? Skoro istnieją jakieś sposoby to tak ciężko wkleić link? No i nie odniosłeś się do pierwszego argumentu - nie uzyskasz adresu MAC komputera, z którym nie możesz się bezpośrednio połączyć.
    Nie pomagam, nie wykonuje zleceń, nie mam czasu. Chcesz coś? Pisz do kogoś innego.
    hxv blog | Michał Włodarczyk (^hxv) - blip

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

Istnieją sposoby na wyczytanie MAC'a domyślnego.
    Podziel się proszę jak zdobyć MAC domyślny, firmy tworzące routery zapłacą miliony ^^.
    No i oczywiście jak zdobyć MAC nie będąc obok/w sieci.

Domyślnie

Ok. Mój ostatni post na tym żenującym forum. Zgodzę się, że praktycznie niemożliwe jest wyczytanie adresu MAC poza siecią lokalną. Ale przecież jest wiele sposobów na anonimowe utworzenie takiej sieci, wystarczy postawić serwer DHCP i wysłać robaczka na komputer ofiary, który anonimowo się z tym adresem połączy i potraktuje jako sieć addycyjną. (Jest to najprostsza metoda..) Teraz kwestia MAC'a domyślnego.. Sprawa polega na uruchomieniu aplikacji resetującej adres MAC, przynajmniej na czas, potrzebny skryptowi do zapisania adresu domyślnego.. Nie chce mi się opisywać ze szczegółami jak i co zrobić...

// Można skasować moje konto.

Dawni Moderatorzy Avatar hxv

Domyślnie

Ok. Mój ostatni post na tym żenującym forum.
    Żegnaj
    Nie pomagam, nie wykonuje zleceń, nie mam czasu. Chcesz coś? Pisz do kogoś innego.
    hxv blog | Michał Włodarczyk (^hxv) - blip

Domyślnie

Ok. Mój ostatni post na tym żenującym forum. Zgodzę się, że praktycznie niemożliwe jest wyczytanie adresu MAC poza siecią lokalną. Ale przecież jest wiele sposobów na anonimowe utworzenie takiej sieci, wystarczy postawić serwer DHCP i wysłać robaczka na komputer ofiary, który anonimowo się z tym adresem połączy i potraktuje jako sieć addycyjną. (Jest to najprostsza metoda..) Teraz kwestia MAC'a domyślnego.. Sprawa polega na uruchomieniu aplikacji resetującej adres MAC, przynajmniej na czas, potrzebny skryptowi do zapisania adresu domyślnego.. Nie chce mi się opisywać ze szczegółami jak i co zrobić...

// Można skasować moje konto.
    No i jakoś nie złamałeś hasła, które testowo założył VR8. Miało to być dla ciebie takie proste?
    Jak to mówią - "Talk is cheap"

Domyślnie

Rzucać wyzwanie prosto, podjąć się niego - już nie tak łatwo.
    Mówi Konfucjusz
    This comment requires further study.

Uprawnienia