Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Zapłacę za otworzenie pliku !!!

Domyślnie Zapłacę za otworzenie pliku !!!

Witam.
    Mam problem z plikiem o rozszerzeniu .uae. Jest to plik chroniony czytnikiem linii papilarnych firmy UPEK (teraz AuthenTec). Problem jest w tym, że po tym jak zaszyfrowałem plik liniami papilarnymi, nie eksportowałem swojego profilu z oprogramowania Protector Suite na wypadek reinstalacji wina. Potem płytę w lapku szlag trafił i musiałem wymienić na nową bez czytnika linii papilarnych. Nie mogę teraz w żaden sposób dostać do pliku nawet z laptopa kolegi (taki sam jak mój, bo razem kupowaliśmy). AuthenTec nie może również otworzyć pliku, bo jak napisali "nie mają żadnego innego programu deszyfrującego". Czy znajdzie się haker, który da radę otworzyć ten plik? Nie mogę go stracić. Plik waży 1.17 GB.

Pozdr
    Rieper

PS: Plik oczywiście jest mój. Są w nim pliki potwierdzające to.

Dawni Moderatorzy Avatar VR8

Domyślnie

1.17 GB- Jejejejejejejeny
    Wrzuć go na jakiś hosting, spróbuję. Ale jak to będzie serwer keyloggera to Tibii czy jakiegoś innego gówna to masz przejebane.
    Peace

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

Cytat Napisał rieper Zobacz post
    PS: Plik oczywiście jest mój. Są w nim pliki potwierdzające to.
    Jak one to potwierdzą?
    Ps
    Cytat Napisał VR8 Zobacz post
    jak to będzie serwer keyloggera to Tibii czy jakiegoś innego gówna to masz przejebane.
    Naprawdę innych słów nie znasz? Poza tym, tyle ważący serwer?

Domyślnie

Między innymi są tam moje zdjęcia i moje archiwum gg. Właśnie wymyśliłem, że poproszę kolegę który ma ten sam program i czytnik linii co ja miałem. Zabezpieczy jakieś małe pliki i wrzucę to na serwer. Jeśli komuś uda się otworzyć ten plik to z pewnością mój też da radę.

Dawni Moderatorzy Avatar VR8

Domyślnie

Cytat Napisał dodoxx6 Zobacz post
    Jak one to potwierdzą?
    Ps

Naprawdę innych słów nie znasz? Poza tym, tyle ważący serwer?
    Już raz dostalem w gratisie do programu serwer keyloggera do Metina. To dobrze że w to nie gram ;p

Domyślnie

http://www.wrzuc.to/JBnTF5.wt <-- Link do pliku. Jest jeszcze taka sprawa, że plik (nie mam pojęcia dlaczego) ma 2 różne rozszerzenia. Raz to jest. uae a raz .uea.

Uprawnienia