Poka¿ wyniki od 1 do 13 z 13

Temat: Jak komu¶ spapraæ za karê co¶

U¿ytkownik
    Do³±czy³
    11-12-2011

Domy¶lnie Jak komu¶ spapraæ za karê co¶

¯eby by³o jasne.

Moja siostra ma lat trzyna¶cie i osi±gnê³a szczyty bycia wkurzaj±c±. Nie chodzi mi wcale o to, ¿e siê w tym wieku maluje do szko³y, czy jest po prostu niewychowana, krzyczy na ka¿dego etc. Nie chodzi mi o to, ¿e wyrywa mi komputer z kabli w ¶rodku pisania pracy magisterskiej.

Nie chcia³o jej siê napisaæ pracy domowej. Przysz³a z min± "jam twój pan", napisz mi pracê. Posarka³am na ni± - mamy niedzielê, miala ca³y weekend, jednego g³upiego streszczenia na polski napisaæ jej siê nie chcia³o? Wziê³am d³ugopis i mrucz±c pod nosem co¶ o leniu zaczê³am rzeczywi¶cie tworzyæ. Rzuci³a mi ksi±¿k± pod nogi, ¿e jak ja tak mogê. Mamê, która próbowa³a jej wyja¶niæ zwyzywa³a. Mnie potem od kobiet lekkich obyczajów te¿. "Ty ka, jak ¶miesz" - "No, siostrzyczko, skoro siê ju¿ przedstawi³a¶..."

Anyway. Zamknê³a siê w pokoju z komórk±. Kole¿anki wa¿niejsze ni¿ zap³akana mama (nawet nie mam w tym momencie si³y co¶ powiedzieæ - halo, Zuzia ¼le wychowana. Co to da? Rano powiem). Ale komórkê z przyjemnosci± jej czym¶ zaspamiê.

Pytanie, czym?

U¿ytkownik (R) Avatar djmentos
    Do³±czy³
    01-05-2007
    Sk±d
    Gdansk, Poland, Poland

Domy¶lnie

Dzieciêc± *****grafi±, a potem zadzwoñ na policjê, ¿e jest producentem ów filmów. Bêdziesz mia³ j± z g³owy na jaki¶ czas.

U¿ytkownik
    Do³±czy³
    11-12-2011

Domy¶lnie

Ale ona ma 13 lat Nawet by jej to nie objê³o.

Dawni Moderatorzy
    Do³±czy³
    15-02-2011

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ Devv Zobacz post
    Zamknê³a siê w pokoju z komórk±. Kole¿anki wa¿niejsze ni¿ zap³akana mama
    Mo¿e nie (nie tylko) komórkê ale te¿ komputer (nawet je¶li wspólny), wgraæ keyloggera, poczytaæ a nastêpnie powysy³aæ anonimowe listy do kole¿anek, ¿e je obgaduje oraz podaæ najbardziej skryte rzeczy jakie siê wyci±gnie, co¶ dopisaæ od siebie i napisaæ, ¿e to tylko naj³agodniejsze. Wad± pomys³u jest to, ¿e z³o¶æ mo¿e min±æ.

Domy¶lnie

dodoxx6 dobrze pisze, ale ja bym nie wysy³a³ niczego do kole¿anek tylko za³o¿y³ kartotekê. Nazbiera³ kilka kompromituj±cych szczegó³ów i przypadkiem poinformowa³, ¿e pewne dane mog± ujrzeæ ¶wiat³o dzienne.

Dzisiaj m³odzie¿ zwraca bardzo du¿o uwagi na swoj± opiniê. To mo¿na jednak bardzo ³atwo zmieniæ.
    This comment requires further study.

Domy¶lnie

Niez³a patologia. Mo¿na teoretycznie za³o¿yæ, ¿e mówisz prawdê.
    Wed³ug mnie to jest powa¿ny problem i czym¶ takim powinno siê na serio zaj±æ nim bêdzie za pó¼no, a nie tylko spamowaæ komórkê.

No, chyba ¿e historyjka to fake i chcesz po prostu flooder sms. Niestety, bramki SMS maj± ograniczenia (nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze rok/dwa temu by³o to 10 sms na jeden numer telefonu) wiêc mo¿e byæ ciê¿ko.

Dawni Moderatorzy Avatar VR8
    Do³±czy³
    24-09-2011
    Sk±d
    Kraków

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ michal31337 Zobacz post
    Niez³a patologia. Mo¿na teoretycznie za³o¿yæ, ¿e mówisz prawdê.
    Wed³ug mnie to jest powa¿ny problem i czym¶ takim powinno siê na serio zaj±æ nim bêdzie za pó¼no, a nie tylko spamowaæ komórkê.

No, chyba ¿e historyjka to fake i chcesz po prostu flooder sms. Niestety, bramki SMS maj± ograniczenia (nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze rok/dwa temu by³o to 10 sms na jeden numer telefonu) wiêc mo¿e byæ ciê¿ko.

Wiesz, nie ¿eby co¶, ale ³atwo o flooder SMS. Parê komponentów, internet, podstawowa wiedza o Delphi / PHP i serwer mailowy odbieraj±cy smsy. [np. numertelefonu@text.plusgsm.pl]

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ VR8 Zobacz post
    Wiesz, nie ¿eby co¶, ale ³atwo o flooder SMS. Parê komponentów, internet, podstawowa wiedza o Delphi / PHP i serwer mailowy odbieraj±cy smsy. [np. numertelefonu@text.plusgsm.pl]
    Program nigdy nie jest trudno zrobiæ, przecie¿ mo¿na wys³aæ sms'a nawet emailem. Tyle ¿e limit jest ustalany przez us³ugodawce, dla Plusa kiedy¶ to by³o 10 sms/dzieñ, bardzo mo¿liwe ¿e teraz jest wiêcej. Tylko ¿e nowy telefon mo¿e przyj±æ tysi±ce smsów bo zapisuje wszystko w pamiêci, która czêsto jest ogromna (ja mam np. 8GB... by³o by to kilkana¶cie tysiêcy SMSów) wiêc cel raczej osi±gniêty by nie zosta³.

Do³±czy³
    24-09-2011
    Sk±d
    Kraków

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ michal31337 Zobacz post
    Program nigdy nie jest trudno zrobiæ, przecie¿ mo¿na wys³aæ sms'a nawet emailem. Tyle ¿e limit jest ustalany przez us³ugodawce, dla Plusa kiedy¶ to by³o 10 sms/dzieñ, bardzo mo¿liwe ¿e teraz jest wiêcej. Tylko ¿e nowy telefon mo¿e przyj±æ tysi±ce smsów bo zapisuje wszystko w pamiêci, która czêsto jest ogromna (ja mam np. 8GB... by³o by to kilkana¶cie tysiêcy SMSów) wiêc cel raczej osi±gniêty by nie zosta³.
    10 kont shellowych -
    1 email do konta shellowego(1)
    Redirect na resztê (9) kont shellowych
    Konta odsy³aj± SMS na telefon

1 SMS = 9 SMS

500 SMS = 1min (mi siê tak uda³o)

500 x 9 = 4500 sms / min

Szybko by poszlo

Domy¶lnie

Czyli wg. ciebie nie ma ograniczeñ na dany numer z bramki sms ?

Dawni Moderatorzy Avatar Dark Smark
    Do³±czy³
    29-04-2006

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ VR8 Zobacz post
    10 kont shellowych -
    1 email do konta shellowego(1)
    Redirect na resztê (9) kont shellowych
    Konta odsy³aj± SMS na telefon

1 SMS = 9 SMS

500 SMS = 1min (mi siê tak uda³o)

500 x 9 = 4500 sms / min

Szybko by poszlo
    Mnie to te¿ ciekawi tak samo jak Micha³ka, bo podejrzewam ¿e nic w tej kwestii siê nie zmieni³o, o ile wiem nie sprawdza z jakiego komputera wys³ane s± sms a na jaki numer wiêc na nic shelle. Ka¿dy numer ma ograniczon± ilo¶æ smsów które mo¿e odebraæ (a raczej mog± zostaæ do niego wys³ane) z bramki dziennie i obojêtnie ile osób je wysy³a z jakich zak±tków ¶wiata.

Do³±czy³
    24-09-2011
    Sk±d
    Kraków

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ Dark Smark Zobacz post
    Mnie to te¿ ciekawi tak samo jak Micha³ka, bo podejrzewam ¿e nic w tej kwestii siê nie zmieni³o, o ile wiem nie sprawdza z jakiego komputera wys³ane s± sms a na jaki numer wiêc na nic shelle. Ka¿dy numer ma ograniczon± ilo¶æ smsów które mo¿e odebraæ (a raczej mog± zostaæ do niego wys³ane) z bramki dziennie i obojêtnie ile osób je wysy³a z jakich zak±tków ¶wiata.
    Dobra,. moj telefon zaspamowa³em [pokaza³o nieza³e 700sms dalej nie poszed³ ) wiêc to chyba dzia³a.

Oprócz tego, jest lepsza metoda, wystarczy wys³aæ jeden spreparowany SMS. Ale kodu nie podaje ;p

Domy¶lnie

Sformatuj jej kartê sim i usuñ oprogramowanie z telefonu , tak ¿eby nie mo¿na by³o w³±czyæ

Uprawnienia

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •