Witam. Poszukuje kodu ¼ród³oweg do Mario & Luigi jest to klon konsolówki z 1994r na komputery klasy 486 z 25 MHz procesory. Gra jest napisana w Turbo Pascalu 7.0
Kilka screenów
![]()
Witam. Poszukuje kodu ¼ród³oweg do Mario & Luigi jest to klon konsolówki z 1994r na komputery klasy 486 z 25 MHz procesory. Gra jest napisana w Turbo Pascalu 7.0
Kilka screenów
![]()
Ostatnio edytowane przez bi-tek ; 17-12-2011 o 15:35
Có¿ mi pozostaje? ¯yczê powodzenia.
Je¶li posiadasz exe-ca to zawsze da siê uzyskaæ kod przez dissassembleracjê, aczkolwiek umowa licencyjna mo¿e na to nie pozwalaæ.
Edit:
Nie zauwa¿y³em, ¿e szukasz w Pascalu. To pojawia siê pytanie. Sk±d wiesz, ¿e jest taki kod w Pascalu?
PS
Wstawi³e¶ 2 takie same zdjêcia.
Ostatnio edytowane przez dodoxx6 ; 17-12-2011 o 15:12
http://chomikuj.pl/Kiziorr/Programy/Mini+Gry [ tutaj siê znajdue gra]
Sk±d wiem ¿e gra jest w Pascalu ? Gdzie¶ znalaz³em filmik na YT który poprawia buga znalezionego w 4 Levelu który uniemo¿liwi³ przej¶cie gry dalej. Jak siê okaza³o pó¼niej kto¶ usun±³ jeden element który blokowa³ przej¶cie dalej i na koñcu pisze... The END. Po prostu autor umie¶ci³ to bo mu siê chyba dalej nie chca³o pisaæ nowych poziomów. I w³a¶nie tam by³o napisane ¿e jest to kod w pascalu.
PS. Tak nawiasem czemu posty wy¶wietlaj± mi siê od najnowszego do najstarszego a nie tak jak na innych forach i jak kiedy¶ tutaj by³o ¿e pierwszy post na pierwszej stronie to najstarzy ?