Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: zniszczenie windows xp

Domyślnie zniszczenie windows xp

Witam wszystkich i proszę o pomoc ! Jestem pracownikiem pewnej firmy i mam taki problem że potrzebuje dobrego przepisu na zepsucie programu windows xp w taki sposób by nikt się nie spostrzegł że coś było robione z programem ( w gre nie wchodzi formatowanie ) chodzi mi o cos takiego by usunąć cos ,by już windows nie odpalił i nie było możliwości go naprawienia i odzyskania danych. W skrócie chodzi o to by pomysleli że padł program i zainstalowali nowy a nie naprawiać stary. Jesli istnieje taki przepis to prosze o podanie bardzo szczegółowej instrukcji pozdrawim i dziękuje za porady .

Domyślnie

1) Ubuntu live CD/USB i wywalić folder C:\Windows?
    2) Można też z działającego Windowsa, nie da się usunąć .dll'ek aktualnie używanych przez system ale można zmienić im nazwę, nie mam akurat Win XP na wirtualce żeby spróbować ale, powinno działać
    3) Co do odzyskania danych, to jak ktoś da naprawianie systemu(a nie instalacje od nowa) to sporo się uda odzyskać, możliwe że nawet "zepsuty" Windows zacznie znowu działać

Jak nie napiszesz o co dokładnie Ci chodzi to ciężko będzie Ci pomóc.

Zbanowany

Domyślnie

Zainstaluj trojany takie głupie i powiedz że stary komputer nie chroni przed nowymi zagrożeniami. Albo nic nie mów

Dawni Moderatorzy Avatar VR8

Domyślnie

Zainstaluj bota ZeuSa 2.0.8.9, będziesz miał zombiaka
    "Najwyższym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki" - Sun Tzu

---
    Sprzedam keyloggera wysyłającego logi na maila, do tego masa dodatków (np. USB spreading).
    Kontakt: (gg)41878055
    ---

Uprawnienia