Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: włamanie się do livebox 9ed8

Domyślnie włamanie się do livebox 9ed8

witam jestem nowy i raczej nie majacy w tym temacie bladego pojecia. szukalem i nie znalazlem tego co potrzebuje sie dowiedziec. moj problem polega na tym ze brat ma wlasnie liveboxa pod laptopem przez wifi i w jaki sposob moge wejsc na jego net a nie chce udostepnic mi klucza a szyfrowanie ma WPA2-PSK da ktos pomysl jak wlamac sie na jego wifi. nie mam dojscia do jego pokoju zeby na guziku sie podlaczyc bo zamyka pokoj jak go nie ma. prosze o wyjasnienie i rade jaki program da rade z tym. nic nie rozumie z tych pojec i ogolnie o wlamaniu sie a chce to zrobic i zrozumiec.

Dawni Moderatorzy Avatar VR8

Domyślnie

BackTrack 5R1 LiveCD.
    Do tego systemu jest masa tutoriali "Jak złamać zabezpieczenia WEP/WPA/WPA2"
    "Najwyższym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki" - Sun Tzu

---
    Sprzedam keyloggera wysyłającego logi na maila, do tego masa dodatków (np. USB spreading).
    Kontakt: (gg)41878055
    ---

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

Cytat Napisał VR8 Zobacz post
    BackTrack 5R1 LiveCD.
    Do tego systemu jest masa tutoriali "Jak złamać zabezpieczenia WEP/WPA/WPA2"
    Daj jakiś do WPA2.

A co do tematu, najlepiej coś mu podeślij i podejrzyj hasło zdalnie.

Domyślnie

gdybys mogl mi podac jakis tutorial? szukalem kilka dni i nic nie potrafie znalezc. a o co chodzi z tym podeslaniem czegos i zdalnie podejrzec? jestem nie w temacie i nie rozumie o co chodzi

Domyślnie

tylko ten program ktory mi podales jest pod linuks a ja i moj brat ktory ma tego liveboxa mamy windows

Dawni Moderatorzy

Domyślnie

Cytat Napisał sidewarp Zobacz post
    gdybys mogl mi podac jakis tutorial? szukalem kilka dni i nic nie potrafie znalezc.
    Nie dziwie się. Chyba nie ma innych niż Brute Force, a to jest często nieskuteczne.
    a o co chodzi z tym podeslaniem czegos i zdalnie podejrzec? jestem nie w temacie i nie rozumie o co chodzi
    Poczytaj o trojanach i wirusach.
    tylko ten program ktory mi podales jest pod linuks a ja i moj brat ktory ma tego liveboxa mamy windows
    1. "pod linuks"...
    2. Poczytaj o Live CD
    3. "AirCrack" to interesująca Ciebie część BT. Jest też pod Windowsa (chyba), ale pewnie kiepsko działa.

Użytkownik

Domyślnie

A masz dostęp do tego komputer ? Bo ja kto twój brat to pewnie tak. Podchodzisz do komputera i wpisujesz w pasku adresu 192.168.1.1 wpisujesz admin admin i sprawdzasz hasło easy ? podejrzewam że brat nic nie pozmieniał przy logowaniu.

Ale i tak najlepsza metoda to po prostu zapytać.

Uprawnienia