Chciałem sobie to zainstalować, zachciało się pograć w tego nowego Batmana i pojawił się problem jak tu zrobić konto offline?! Nie widzę zadnej opcji..
Chciałem sobie to zainstalować, zachciało się pograć w tego nowego Batmana i pojawił się problem jak tu zrobić konto offline?! Nie widzę zadnej opcji..
the quieter you become, the more you are able to hear
Uruchamiając grę powinno się pojawić okno logowania, gdzieś tam powinna być opcja, żeby utworzyć konto offline.
Właśnie z tego co wiem tak powinno się robić, tylko że ja mam takie okno: http://ifotos.pl/zobacz/windowsjp_rhspher.jpg/
wchodząc do gry powinnien działać klawisz home, który niestety nie chce wywołać żadnej akcji.
Ale na zrzucie masz wyraźnie napisane, że jesteś zalogowany jako użytkownik o nazwie UneasyNutria29.
Możesz też się wylogować, i kliknąć „Create New Profil” i tam w tekście wyszukać stwórz profil Offline.
Wylogowałem się i kliknąłem "Create new profil" i znowu ta strona, na której się rejstrowałem poprzednim razem jest rejstracja, niestety bez przycisku o profilu offline.
Tam w tekście gdzieś powinien być odnośnik o profilu offline.
Może wyślij zrzut z ekranem podczas rejestrowania.
Ostatnio edytowane przez airsoftek ; 30-12-2011 o 19:38
„Niech dzwon nad trumną mi nie kracze
ni śpiewy wrzeszczą czyje
niech deszcz na pogrzeb mój zapłacze
i wicher niech zawyje.”
A jak włączasz grę i dajesz Sign out i potem "create new account" to nie masz wyboru pomiędzy kontem online, a kontem offline? Powinien być.
Pomogę w zdobyciu hasła do Facebooka. Pisać na PW.
Próbowałem, nie jest chyba mi dane zagrać w tą grę.