Witam,
W jeden dzień włamano mi się na dwa konta pocztowe. Jedno na op.pl drugie na o2.pl.
Z op.pl udało mi się coś zdziałać jednak z tym z o2 nie daje w ogóle rady.
Mam pytanie ktoś mógłby mi pomóc w zalogowaniu się na maila ?
Witam,
W jeden dzień włamano mi się na dwa konta pocztowe. Jedno na op.pl drugie na o2.pl.
Z op.pl udało mi się coś zdziałać jednak z tym z o2 nie daje w ogóle rady.
Mam pytanie ktoś mógłby mi pomóc w zalogowaniu się na maila ?
Admin o2
the quieter you become, the more you are able to hear
Pytanie pomocnicze? 100%. Jak "włamano się" bez celu? Jeśli tak sobie to tylko twoja wina.Z op.pl udało mi się coś zdziałać
"Najwyższym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki" - Sun Tzu
---
Sprzedam keyloggera wysyłającego logi na maila, do tego masa dodatków (np. USB spreading).
Kontakt: (gg)41878055
---
Nie, jeżeli ktoś komuś innemu się włamie na konto, bez powodu to, to nie jest wina poszkodowanego.
Częściowo masz rację, pytania pomocnicze to duże ułatwienie w włamaniu się na konto (aczkolwiek pytanie "Ulubiona piosenka" jest banalne do 'złamania'). Jednak ja znam pewne 'głupsze' sposoby na stracenie konta. Np. upublicznienie własnego hasła i loginu do E-Maila (jeszcze jak ma się złe zamiary...). Jeden taki przypadek zdarzył się nawet na tym forum ;]. Aby przestrzec wszystkich podaję link do 'konsekwencji': http://haker.com.pl/threads/18700-Małe-ogłoszenie i oczywiście zapraszam do zapoznania się z tematem.
Edit:
Trochę się zrobił off-topic. Wracając do głównego tematu, trojanxem ma rację. Po prostu skontaktuj się z administratorem poczty.
PS
Mimo wszystko proszę o nie czyszczenie tematu, o ile mogę o to prosić.
Ostatnio edytowane przez dodoxx6 ; 31-12-2011 o 17:40
Masz rację, ten ktoś co podałeś w linku był całkowitym idiotą. Jak można w złodzieju gadu-gadu podać swoje namiary :O ?
Ostatnio edytowane przez VR8 ; 31-12-2011 o 19:01
"Najwyższym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki" - Sun Tzu
---
Sprzedam keyloggera wysyłającego logi na maila, do tego masa dodatków (np. USB spreading).
Kontakt: (gg)41878055
---