Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Problem - Keylogger - proszę o pomoc!

Użytkownik Avatar Loczuch

Domyślnie Problem - Keylogger - proszę o pomoc!

Witam!
    W pisaniu Keylogger'ów jestem ZUPEŁNIE zielony, także zwracam się z tym do was. Potrzebuje Keylogger abym mógł "kontrolować" i widzieć co dana osoba robi w tym momencie. Czy jest coś takiego w ogóle możliwe?! Chcę komuś (nienawidze tej osoby) wysłać coś tak mocnego, abym mógł centralnie z domu widzieć , i kontrolować jego komputer. Nienawidze go, i proszę o pomoc. Nie dysponuje żadnymi pieniędzmi, lecz moge dać "najlepszą odpowiedź" . Nie, no żartuje. Ale naprawde potrzebuje ten program. Jeszcze raz... chcę kontrolować, i widzieć co ta osoba robi. Czy jest może do tego jakiś inny program? Jeżeli jest, proszę o jak najszybszą odpowiedź. Jak juz mówiłem , jestem zielony, więc proszę nie pisać jakimś "marsjańskim" językiem, ale prostymi słowami. Po szczegółowe informacje, co i jak, proszę pisać w opowiedziach tego tematu.

Z gory WIELKIE dzięki.
    Ostatnio edytowane przez Vandervir ; 03-01-2012 o 08:55

Użytkownik

Domyślnie

Jeśli chcesz to podaj gg to mogę ci coś takiego ci udostępnić mam napisanego keylogera z funkcja wysyłania logow na maila , oraz robienia screenów co 2 min

Użytkownik Avatar Loczuch

Domyślnie

Hmm... Dzieki, ale czy nie dało by się jakoś kontrolować jego komputer. W sęsie, nawet najprostrze komendy, czyli aby komputer się wyłączył... Tutaj gg, ale ostrzegam, że bardzo żadko bywam: 40212049

Domyślnie

Tona błędów, widać, że gimbaza... Ehh... Do tego spamer.
    To, o czym mówisz to trojan, a nie keylogger. Naucz się podstawowych pojęć. Keylogger wysyła wciśnięte klawisze z klawiatury i myszku.
    Pomogę w zdobyciu hasła do Facebooka. Pisać na PW.

Domyślnie

Ja kiedyś słyszałem o czymś takim jak frankensthein trojan,nie wiem ile w tym prawdy,ale podobno można nawet kontrolować jego myszke grzebać na jego oczach w pc itp

Domyślnie

Dużo prawdy bo działa i testowałem tylko to taka zabawka z podstawowymi funkcjami otwórz napęd itp.

Domyślnie

witam przydało b mi się coś takiego tylko powiedz mi jeszcze jak to podesłać do mojego kompa w domciu

Użytkownik Avatar Gilotyna-007

Domyślnie

Witam.
    Polecam MINI BLACDOOR sam używam, działa na xp, vista ale nie wiem czy na win7
    Jest to trojan który zawiera wszystko co potrzebujesz.
    Pozdrawiam

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia