Witam!
W pisaniu Keylogger'ów jestem ZUPEŁNIE zielony, także zwracam się z tym do was. Potrzebuje Keylogger abym mógł "kontrolować" i widzieć co dana osoba robi w tym momencie. Czy jest coś takiego w ogóle możliwe?! Chcę komuś (nienawidze tej osoby) wysłać coś tak mocnego, abym mógł centralnie z domu widzieć , i kontrolować jego komputer. Nienawidze go, i proszę o pomoc. Nie dysponuje żadnymi pieniędzmi, lecz moge dać "najlepszą odpowiedź". Nie, no żartuje. Ale naprawde potrzebuje ten program. Jeszcze raz... chcę kontrolować, i widzieć co ta osoba robi. Czy jest może do tego jakiś inny program? Jeżeli jest, proszę o jak najszybszą odpowiedź. Jak juz mówiłem , jestem zielony, więc proszę nie pisać jakimś "marsjańskim" językiem, ale prostymi słowami. Po szczegółowe informacje, co i jak, proszę pisać w opowiedziach tego tematu.
Z gory WIELKIE dzięki.

. Nie, no żartuje. Ale naprawde potrzebuje ten program. Jeszcze raz... chcę kontrolować, i widzieć co ta osoba robi. Czy jest może do tego jakiś inny program? Jeżeli jest, proszę o jak najszybszą odpowiedź. Jak juz mówiłem , jestem zielony, więc proszę nie pisać jakimś "marsjańskim" językiem, ale prostymi słowami. Po szczegółowe informacje, co i jak, proszę pisać w opowiedziach tego tematu.
Odpowiedź z Cytatem