Szukam dodatkowego moderatora na nasze forum. Zainteresowane osoby prosze o kontakt na pw
Szukam dodatkowego moderatora na nasze forum. Zainteresowane osoby prosze o kontakt na pw
good girl
Widzę, że zasady zmieniły się od ostatnich "poszukiwań".
Nie moje forum, nie moje zasady. Ale osobiście uważam, że nie powinno się ukrywać kandydatów. Jeśli forum jest dla userów, to powinni oni wiedzieć o takich zmianach, ponieważ jest to ważna zmiana, którą oni mogą poczuć. Oczywiście i tak i tak decyzja należy do was (nie wiem, kto decyduje ostatecznie, pewnie Achates), ale userzy powinni móc wyrazić swoją opinię o kandydatach. Dlatego uważam, że poprzedni system "wypowiadać się w temacie" był znacznie lepszy.
Odbiegając od tego tematu i wracając do głównego wątku. Zakładam, że wymogi się nie zmieniły - są takie same jak w poprzednich "poszukiwaniach"? Oraz nie ma nic, czego można by się nie spodziewać?
"...ale userzy powinni móc wyrazić swoją opinię o kandydatach. Dlatego uważam, że poprzedni system "wypowiadać się w temacie" był znacznie lepszy."
Wlasnie przejrzalam 3 ostatnie tego typu tematy
http://haker.com.pl/threads/18334-sz...(wiadomo-kogo)
http://haker.com.pl/threads/16685-Po...ego-moderatora
http://haker.com.pl/threads/15723-Po...oderator/page2
i w zadnym nie znajduje wzmianki o tym aby wypowiadali sie użytkownicy forum. W nich tylko i wylacznie kandydaci zglaszali swoje kandytatury. Zmiana polega jedynie na tym, ze teraz zamiast czytac suchych tekstow o tym co kto ma do zaoferowania zamienie z chetnymi kilka slow na pw.
Achates ma oczywiscie ostateczne zdanie![]()
good girl
Oj grabisz sobie dodoxx, grabisz...![]()
Pomogę w zdobyciu hasła do Facebooka. Pisać na PW.
btw, wybrałbym dodoxxa![]()
the quieter you become, the more you are able to hear
I najprawdopodobniej tak będzie. Ale każdy ma równe szanse :]
Pomogę w zdobyciu hasła do Facebooka. Pisać na PW.
trojanxem Ty nie masz prawa głosu bo też bierzesz udział w konkursie więc jesteś nieobiektywny ;D
byłbym nieobiektywny głosując na siebie, a takto tylko doradzam najlepszy wybór![]()
the quieter you become, the more you are able to hear
Dziękuję proxima za spełnienie mojej prośby.
Aby nie być "nieobiektywny" to po prostu życzę wszystkim powodzenia!
Dziękuję za wiarę i wsparcie, niezależnie czy jesteś obiektywny, czy nie. Nie wiem jak rozumiesz "równe szanse", ale to "jak będzie" - zobaczymy. Oprócz takich możliwości jak podała proxima(te kilka osób), jest możliwość, że nie pojawi się nowy moderator. To trzeba uwzględnić.
PS
Proxima: jak widzisz jednak ktoś się wypowiedział.
Czy ktos kogos prosił tu o jakies glosowanie? Moderatorzy wybieraja nowego moda i przykro mi, ale opinie uzytkownikow nie maja tu wiekszego znaczenia.
"Oprócz takich możliwości jak podała proxima(te kilka osób), jest możliwość, że nie pojawi się nowy moderator. To trzeba uwzględnić."
Ciekawe dodoxx6 skąd wziąłes takiego news'a ;]
Zamykam temat
Ostatnio edytowane przez proxima ; 10-01-2012 o 18:52
good girl
.Max do poniedzialku roztrzygnie sie kto zostal modem![]()
Ostatnio edytowane przez proxima ; 25-01-2012 o 00:06
good girl