Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Temat: Hackforums.net zablokowane dla polski, jak ominac firewall.

Domyślnie Hackforums.net zablokowane dla polski, jak ominac firewall.

Witam,
    Część z was na pewno korzystało, korzysta z hackforums.net. Niestety poprzez ataki DDOS, na ową stronę, została ona zablokowana dla większości krajów. Aby odwiedzić stronę należy użyć PROXY. Problem jest taki, że aby przeglądać tematy trzeba się zalogować, co przy użyciu popularnych bramek proxy np. anonymouse.org jest niemożliwe. Próbowałem stosować różnych świeżych proxy niestety mam przy nich problem z logowaniem. Ktoś wie jak dostać się na forum? Pisałem do administratora o odblokowanie mojego IP niestety bezskutecznie :(. Ktoś z użytkowników korzysta z forum?

Dawni Moderatorzy Avatar grzonu

Domyślnie

Ja nie ale jesli masz VPS`a / dedyka to mozesz sprobowac uzyc tunelu
    Filmy online---Grzonu Blog

1) Moje gg to nie pomoc techniczna w obsludze keyloggerow!!! Na gg i pw pomagam tylko w kwestiach organizacyjnych forum. Masz problem to pisz na forum.
    2) Nie zajmuje sie malware a uprzedzajac pytanie "czemu?" - bo taki mam kaprys!

Domyślnie

Dzięki pomocy jednego z użytkowników znalazłem działające proxy USA. Temat można zamknąć. Jeszcze raz dziękuje.

Domyślnie

Może ktoś napisać jak ominąć tę blokadę??

Użytkownik Avatar DanoPlurana

Domyślnie

Tylko proxy amerykanskie. Probowalem Tora ale jakos bezskutecznie, albo piekielnie wolno co przy ilosci ikonek i grafiki na Hackforums troche jest uciążliwe. Obecnie uzywam od jakiegos tygodnia amerykanskiego proxy ktory przy sprawdzaniu speedtestem pokazuje 6Mb/s download co jak na darmowe proxy jest wręcz zadziwiające Z logowaniem tez nie ma problemu.

Użytkownik

Domyślnie

Ja używam holenderskiej bramki proxy i działa dobrze tylko czasem dostanę błąd jakiś.

Użytkownik

Domyślnie

http://anonymouse.org > wejdz tu wpisz ten adres i wchodzisz ;p

Domyślnie

Sorry, że odkopuję lecz nie mogę się zalogować na hf. Kto napisze działający TUT jak wejść dostaje kolekcję stron dla dorosłych z hasłami z 8 i 7 kwietnia.

Dawni Moderatorzy Avatar VR8

Domyślnie

Cytat Napisał xawi1234 Zobacz post
    Sorry, że odkopuję lecz nie mogę się zalogować na hf. Kto napisze działający TUT jak wejść dostaje kolekcję stron dla dorosłych z hasłami z 8 i 7 kwietnia.
    Użyj amerykańskiej/holenderskiej bramki proxy albo VPN'a.
    http://ninjaproxy.cc/
    "Najwyższym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki" - Sun Tzu

---
    Sprzedam keyloggera wysyłającego logi na maila, do tego masa dodatków (np. USB spreading).
    Kontakt: (gg)41878055
    ---

Domyślnie

Ktos ma info czy Hf w ogole dziala? bo na stronce http://www.downforeveryoneorjustme.com/ pokazuje ze forum leży a ja nie moge wbic ostatnio z zadnego amerykanskiego proxy ;/ Xawi napisz czy Ci sie udalo

Edit: Wchodzi przez ninjaproxy, dzieki Chociaz ostatnio mialem adres z Florydy i nie wpuszczalo ;/ Chyba po ostatnich DDosach i wykradzeniu calej bazy z Hf, poblokowali pol swiata ;/ Szkoda ze nie zostawili wolnego dostepu ludziom ktorzy (w przeliczniku na zlotowki) wydali niemalą kaske na upgrade konta ;/

Pzdr
    Ostatnio edytowane przez DanoPlurana ; 10-04-2012 o 09:56
    Some women are like Internet Explorer: bloated, unstable, and open to exploitation by anyone who wants to have a go.

Domyślnie

Jak się zarejestrować przez proxy na hackforums.net? zawsze jak próbuję to mi wyskakuje, że już z tego ip odbyłą się w ciągu ostatnich 168h 1 rejestracja :(

Użytkownik

Domyślnie

Spróbuj znaleźć jakąś mało znane proxy żebyś sobie mógł wchodzić kiedy chcesz bez ryzyka, że kilka osób używa tego samego.

Domyślnie

Kiczowo bo z wiekszosci proxy nawet zalogowac sie nie da bo w ciagu 48h ktos juz sie logowal, nie mowie juz o rejestracji... Sproboj z http://ninjaproxy.cc/ wbić tak jak VR8 radzil, ale tam tez jest tak sobie. Co do Tora to dla mnie w ogole nie dziala z HF
    Some women are like Internet Explorer: bloated, unstable, and open to exploitation by anyone who wants to have a go.

Domyślnie

na ninjaproxy właśnie występuje ten problem o którym pisałem. Próbowałem znaleźć jakieś mało znane proxy z USA ale ze wszystkich które testowałem HF OTWIERAŁO się tylko na ninjaproxy wiec nawet nie miałem sposobu próbować się z nich zarejestrować ://

Uprawnienia