Tak jak w temacie. Mo¿e opisze sytuacjê o co mi w tym chodzia wiec ... mam na stronce pewien skrypt (JS) (ukryty przycisk lubie to pod±¿aj±cy za myszk±) wystarczy ¿e u¿ytkownik bêdzie zalogowany i KLIKNIE a "polubi" okre¶lony fanpage. Tylko ¿e ja nie chce czekaæ a¿ kto¶ kliknie i zale¿y mi na takim skrypcie który sam to klikniecie wykona. Poniewa¿ co tu du¿o mówiæ chce reklamowaæ serwis w autosurfach itd a tym samym nabiæ fanów. Je¶li kto¶ jest w stanie mi taki skrypt napisaæ np w JS i pomóc mi go wdro¿yæ na stronê internetow± bêdê wdziêczny. Nie chcesz tego robiæ za darmo ? nie ma problemu. Napisz kwotê jak± chcesz za takie zlecenie a na pewno siê dogadamy.
kontakt:
gg: 4240172
mail: mateuszmagdziak1@gmail.com

a wiec ... mam na stronce pewien skrypt (JS) (ukryty przycisk lubie to pod±¿aj±cy za myszk±) wystarczy ¿e u¿ytkownik bêdzie zalogowany i KLIKNIE a "polubi" okre¶lony fanpage. Tylko ¿e ja nie chce czekaæ a¿ kto¶ kliknie i zale¿y mi na takim skrypcie który sam to klikniecie wykona. Poniewa¿ co tu du¿o mówiæ chce reklamowaæ serwis w autosurfach itd a tym samym nabiæ fanów. Je¶li kto¶ jest w stanie mi taki skrypt napisaæ np w JS i pomóc mi go wdro¿yæ na stronê internetow± bêdê wdziêczny. Nie chcesz tego robiæ za darmo ? nie ma problemu. Napisz kwotê jak± chcesz za takie zlecenie a na pewno siê dogadamy.
Odpowied¼ z Cytatem