Poka¿ wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Zlecê (zap³acê) za napisanie skryptu symuluj±cego automatyczne klikniecie na stronie

Domy¶lnie Zlecê (zap³acê) za napisanie skryptu symuluj±cego automatyczne klikniecie na stronie

Tak jak w temacie. Mo¿e opisze sytuacjê o co mi w tym chodzi a wiec ... mam na stronce pewien skrypt (JS) (ukryty przycisk lubie to pod±¿aj±cy za myszk±) wystarczy ¿e u¿ytkownik bêdzie zalogowany i KLIKNIE a "polubi" okre¶lony fanpage. Tylko ¿e ja nie chce czekaæ a¿ kto¶ kliknie i zale¿y mi na takim skrypcie który sam to klikniecie wykona. Poniewa¿ co tu du¿o mówiæ chce reklamowaæ serwis w autosurfach itd a tym samym nabiæ fanów. Je¶li kto¶ jest w stanie mi taki skrypt napisaæ np w JS i pomóc mi go wdro¿yæ na stronê internetow± bêdê wdziêczny. Nie chcesz tego robiæ za darmo ? nie ma problemu. Napisz kwotê jak± chcesz za takie zlecenie a na pewno siê dogadamy.

kontakt:

gg: 4240172
    mail: mateuszmagdziak1@gmail.com

U¿ytkownik
    Do³±czy³
    28-01-2012

Domy¶lnie

nie ³atwiej zrobiæ skrypt w javascript , ¿eby po najechaniu na dowoln± czê¶æ strony otwiera³ ten za³±cznik url co automatycznie ciê tam wy¶le ?
    sms 1,22 i ci zrobiê ; o

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ In7ount Zobacz post
    nie ³atwiej zrobiæ skrypt w javascript , ¿eby po najechaniu na dowoln± czê¶æ strony otwiera³ ten za³±cznik url co automatycznie ciê tam wy¶le
    problem jest taki ¿e mo¿esz nie znaæ tego URLa, zazwyczaj dzia³a to tak ¿e przycisk do polubienia jest w ramce iframe i dopiero w niej jest URL, odpowiednio spreparowany, dla konkretnego u¿ytkownika, wiêc z poziomu JS siê do niego nie dobierzesz

Domy¶lnie

Mo¿e webbrowser i pobieranie wszystkich linków? miedzy nimi bêdzie te¿ ten co Cie interesuje. Ewentualnie w indy te¿ przecie¿ t± ramkê mo¿na pobraæ bo przegl±darka te¿ j± pobiera.
    repeat
    Messagebox(handle, 'Szacunek Ludzi Ulicy', 'UltrasGS', MB_OK);
    Until Brak Warunku zakoñczenia

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ Legalnl Zobacz post
    Mo¿e webbrowser i pobieranie wszystkich linków? miedzy nimi bêdzie te¿ ten co Cie interesuje. Ewentualnie w indy te¿ przecie¿ t± ramkê mo¿na pobraæ bo przegl±darka te¿ j± pobiera.
    Zdajê siê, ¿e autor w±tku chce skrypt na stronê internetow±, nie program, dziêki czemu ka¿dy user jaki tam wejdzie - automatycznie "polubi" jego fanpage.
    Pomogê w zdobyciu has³a do Facebooka. Pisaæ na PW.

Uprawnienia

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •