Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Tunel VPN

Domyślnie Tunel VPN

Mam do was pytanie a mianowicie czy znacie jakies rosyjskie hostingi plikow ? Przez sytuacje jaka jest teraz w Polsce przez ACTA jestem zmuszony sie zabezpieczyc sie tunelem VPN do serwera rosyjskiego czy to dobre rozwiazanie i czy znacie moze takowe serwery moga byc platne no ale bez przesady :P

Domyślnie

Nie znam żadnych rosyjskich hostingów plików, poszukaj w Google. Dlaczego akurat do serwera rosyjskiego? CyberGhost VPN i ściągasz z każdego kraju. Serwery VPN są płatne, bynajmniej ja nie znalazłem jeszcze darmowego...
    Nigdy nie mów prawdy ludziom, którzy na nią nie zasługują. Mark Twain

Domyślnie

Rosyjski dlatego ze tam nie bedzie ACTA a w polsce dostawca internetu bedzie zmuszony zglosic lamanie praw autorskich a co do tych serwerow nie wystarczy zwykly serwer z miejscem na dane ? tak czytalem i chyba wystarczy go skonfigurowac odpowiednio .W google szukalem ale nie znalazlem nic ciekawego ...

Użytkownik Avatar harbinger

Domyślnie

Tobie chyba w takim razie bardziej potrzebny jest jakiś VPS, żeby potem na nim postawić sobie VPN.. sam "hosting plików" jak Ty to nazywasz nie wystarczy, bo do Twojej dyspozycji będzie najwyżej konto z dostępem do jakiejś bazy SQL, skryptów PHP i połączenia FTP.. a to zwyczajnie nie wystarczy, żeby się w 100% przetunelować
    I'm the harbinger of your salvation thru destruction.

harbinger@nefarious.bad.mn - w razie ścisłej potrzeby

Domyślnie

Dzieki teraz juz wiem przynajmniej czego szukac

Uprawnienia