Poka¿ wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Dzia³ z oprogramowaniem dla smartphonów/telefonów

U¿ytkownik
    Do³±czy³
    04-01-2011

Domy¶lnie Dzia³ z oprogramowaniem dla smartphonów/telefonów

Witam, Proponowa³bym za³o¿enie dzia³u z oprogramowaniem dla smartphonów. Dzia³ mia³ by swoje prefixy: symbian, android, itp. Ka¿dy kto by chcia³ siê podzieliæ wiedz± i softami, w tym i ja, móg³by ¶mia³o to zrobiæ, a nie mieszaæ w dzia³ach z softem na PC. Na smartfony Jest sporo softów do celów... edukacyjnych:> które nawet sam bym wstawi³, a nie ma gdzie. Ka¿dy móg³by ¶mia³o dzieliæ siê swoimi pomys³ami..rozwi±zaniami. Pewnie znalaz³oby siê kilku znawców w tej dziedzinie. Proponowa³bym te¿ niewidoczno¶æ dzia³u dla osi³ków pijawek bez rejestracji. Wiem ¿e to nie forum o telefonach ale jaki¶ mini dzia³ z tym te¿ by nam siê tu przyda³. Co na to Admini, Modzi?
    Ostatnio edytowane przez rekahh ; 30-01-2012 o 17:41

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ rekahh Zobacz post
    Witam, Proponowa³bym za³o¿enie dzia³u z oprogramowaniem dla smartphonów. Dzia³ mia³ by swoje prefixy: symbian, android, itp. Ka¿dy kto by chcia³ siê podzieliæ wiedz± i softami, w tym i ja, móg³by ¶mia³o to zrobiæ, a nie mieszaæ w dzia³ach z softem na PC. Na smartfony Jest sporo softów do celów... edukacyjnych:> które nawet sam bym wstawi³, a nie ma gdzie. Ka¿dy móg³by ¶mia³o dzieliæ siê swoimi pomys³ami..rozwi±zaniami. Pewnie znalaz³oby siê kilku znawców w tej dziedzinie. Proponowa³bym te¿ niewidoczno¶æ dzia³u dla osi³ków pijawek bez rejestracji. Wiem ¿e to nie forum o telefonach ale jaki¶ mini dzia³ z tym te¿ by nam siê tu przyda³. Co na to Admini, Modzi?
    Je¿eli chodzi o propozycje to czas chyba za³o¿yæ ogólny dzia³ "Telefonia". Dopiero potem mo¿na my¶leæ o takich pierdo³ach jak software... Ogólnie wiedza o centralkach telefonicznych i standardach telefonicznych na takim forum powinna siê cieszyæ sporym zainteresowaniem.

Pozdrawiam

Dawni Moderatorzy
    Do³±czy³
    15-02-2011

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ homer_ Zobacz post
    Ogólnie wiedza o centralkach telefonicznych i standardach telefonicznych na takim forum powinna siê cieszyæ sporym zainteresowaniem.
    Decyzja nie nale¿y do mnie, ale proszê, poka¿ gdzie s± tego typu tematy. Czy jest ich wiele?
    That force became my endless curse

Domy¶lnie

Cytat Napisa³ dodoxx6 Zobacz post
    Decyzja nie nale¿y do mnie, ale proszê, poka¿ gdzie s± tego typu tematy. Czy jest ich wiele?
    Mo¿e w³a¶nie dlatego ¿e brak sprecyzowanej kategorii ogranicza takie tematy? Przecie¿ standard GSM sam w sobie jest dziurawy jak sito, nie wspominam o reszcie. Je¿eli chodzi o te zagadnienia posiadam spor± wiedzê na ten temat(technik teleinformatyk - cokolwiek to znaczy xD i obecnie studia na telekom). Byæ mo¿e masz racje, postaram siê w przysz³o¶ci poruszyæ te zagadnienia w dziale "Off-topic". Miejmy nadziejê ¿e uda nam siê trochê rozwin±æ zainteresowanie tymi tematami na tyle ¿eby stworzyæ osobny dzia³.

Pozdrawiam

Uprawnienia

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •