Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Czy serwer bedzie wykrywany na moim komputerze ?

Domyślnie Czy serwer bedzie wykrywany na moim komputerze ?

Witam mam akie pytanie. Oóż jeżeli uruchomie serwer na swoim komputerze czy klient powinien go wykryć i powinien być pokazany jako ofiara ?

Chciałem sobie przetestować ale ani ana VPC ani na moim kmpie nie znajduje serwera
    żaden z kumpli nie chciał zaryzykować i odpalić serwa u siebie czy tak powinno być czy może jest coś nie tak ?

Porty i wszystko mam ustawione no-ip port odblokowany serwer dobrze skonfigurowany
    Z góry thx

Domyślnie

Serwer DarkComet'a przypadkowo uruchomiłem na swoim kompie , no i skoro już uruchomiłem to chciałem zobaczyć czy będzie działać , lecz niestety nie... Na VirtualBoxie też testowałem i tak samo , nie wykrywało nic.
    Dopiero jak wrzuciłem na pewne forum z hackami do Metina , to miałem kilka ofiar.

Domyślnie

U mnie też nie chciało ruszyć jak w VPC wrzuciłem. Ale jak uruchomiłem serwer u kolegi to niestety nie ruszyło niewiem co jest nie tak porty odblokowałem wszystko skonfigurowałem i dalej nic :/ właśnie naprawiłem sobie 2 komputer przed chwilą windowsa wgralem poinstaluje sterowniki i jeszcze raz spróbuje możę wystawie też na jakieś forum .

a tak z innej beczki

Możesz mi zdradzić na jakie forum wrzuciłeś serwer ?
    Zastanawiałem sie trochę nad tym i nic nie wymyśliłem na YT wrzuciłem jakiś filmik ale to z keyloggerem a na forum niewiem jakie wstawić :P

Użytkownik

Domyślnie

Wpisz w google metin2 hacki czy tibia hacki i wrzucasz na każdą stronę
    Za 2 dni będziesz miał 50 ofiar ^ ^.
    A co do niedziałania to mi już się skończyły pomysły.

Użytkownik

Domyślnie

mi tez nie dziala, i chyba juz nic nie wykombinuje. Moze ktos podac jakiegos alternatywnego trojana ? cos podobnego do darkcometa

Domyślnie

CyberGate Też fajny jest ale mi również nie działa ale myśle ze to może być wina modemu w najbliższym czasie zakupie router tp-link i zobaczymy wtedy

Domyślnie

Cytat Napisał Fa4ith Zobacz post
    mi tez nie dziala, i chyba juz nic nie wykombinuje. Moze ktos podac jakiegos alternatywnego trojana ? cos podobnego do darkcometa
    Hmm...
    Może BlackShades , chyba jeden z najlepszych trojanów , ale jest płatny.
    Więc sobie kup , albo szukaj wersji z crackiem.
    Gdzie testowałeś w ogóle tego trojana?
    Na swoim kompie odpalałeś serwer?
    Ostatnio edytowane przez TheFlaiDer ; 05-02-2012 o 16:11

Uprawnienia