Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Od czego zacząć ? Keylogger pisany w....

  1. #1
    Użytkownik
    Dołączył
    22-08-2013
    Posty
    1

    Domyślnie Od czego zacząć ? Keylogger pisany w....

    Witam ,
    potrzebuje keyloggera z funkcją przesyłu "klawiszy" na mój adres e-mail , chciałbym to zrobić w formie "nakładki", czyli wysłać "komuś" np. zdjęcie , mp3 , film. Chciałbym zrobić to sam lecz kompletnie się nie znam na programowaniu. Szukałem w internecie i nic , potrzebuję pomocy w postaci"
    -Jaki Program Wybrać
    - Instrukcję obsługi
    - Poszczególne skrypty
    - procent powodzenia
    - Ewentualnie linków pomocnych mi w tej sprawie
    Z Góry dzięki ,
    za pomoc jestem w stanie się odwdzięczyć jeśli ktoś ma obawy zapraszam na priv
    FDK14@interia.pl
    ,prosiłbym o szybką odpowiedź.

  2. Pani Haker
    Avatar Pani Haker Moderator

    Dołączył
    05-03-2009
    Skąd
    Internet
    Postów
    666
    Pochwał
    0
  3. #2

    Domyślnie

    Jak jesteś totalnie zielony i nie potrafisz programować to nie licz, że napiszesz keyloggera w tydzień, nawet miesiąc to mało czasu żeby opanować dobrze te wszystkie zagadnienia. Po pierwsze musisz znać jakiś język programowania na dobrym poziomie, polecam C++. Jak już go ogarniesz, możesz poszukać source jakiś innych keyloggerów i próbować coś sam na ich wzorze skleić tylko lepiej w google: "C++ Keyboard Hook"

    Jak chcesz gotowca, zapraszam na stronę mojego autorskiego keyloggera: http://hermes-keylogger.p.ht/, spełnia wszystkie twoje wymagania.
    Oferuję: Hermes Keylogger | FUD 0/52: http://razorscanner.com/result.php?id=125956 | Zrzuty ekranu | Autostart |Łączenia z innymi plikami
    Kontakt: GG: 47076444 | @: meviu@yahoo.pl

  4. #3
    Użytkownik Avatar barukoru
    Dołączył
    12-03-2011
    Skąd
    http://programywirusa.cba
    Posty
    247

    Domyślnie

    Co z tego że się trochę nauczy , weżmie jakieś dostępne source i je zdebuguje.....Jestem ciekaw co bedzie przy skanowaniu np na virustotal.Takie source mogą posłużyć jedynie za wzór bo kazdy jeden antywirus zawyje ze śmiechu jak dostanie binarkę zdebugowaną czyjegoś keyloggera(z takich ogólnie dostepnych sources).

  5. #4
    Użytkownik
    Dołączył
    04-11-2009
    Posty
    494

    Domyślnie

    Cytat Napisał barukoru Zobacz post
    Co z tego że się trochę nauczy , weżmie jakieś dostępne source i je zdebuguje.....Jestem ciekaw co bedzie przy skanowaniu np na virustotal.Takie source mogą posłużyć jedynie za wzór bo kazdy jeden antywirus zawyje ze śmiechu jak dostanie binarkę zdebugowaną czyjegoś keyloggera(z takich ogólnie dostepnych sources).
    Czy Ty wiesz w ogóle co to znaczy debugować? Bug to z angielskiego robak, pluskwa i nazywa się tak błąd w programie. Debug znaczy odpluskwić czyli pozbawić błędów.

    Czy poziom tego forum sięgnął kiedyś tak nisko? ...

  6. #5
    Użytkownik Avatar barukoru
    Dołączył
    12-03-2011
    Skąd
    http://programywirusa.cba
    Posty
    247

    Domyślnie

    D.F. .....skoro Wiesz co to debugować to również powinieneś wiedzieć to że są pewne programy które przy debugowaniu tworzą binarkę Panie Szanowny.Binarka tak samo nadaję się do użytku w co byś nie kliknął czy to w Debug czy to w Build.Jesli dojdą do tego jakieś pliki dodatkowe to i tak będą w folderze z binarką więc plik się uruchomi.Skoro facet zaczyna się uczyć czegoś tam to może nie wiedzieć na początku co znaczy Build a co znaczy Debug jednak że w obu przypadkach i tak będzie miał binarkę zdatną do użytku.Morał z tego jest jeden.Zamiast pisać co znaczy z angielskiego Bug (nie mylić z Bogiem)proponuję umieśćić kilka kodów żrodlowych łącznie z opisami jak zacząć dla ludzi którzy chcą sie uczyć programowania.Pozdrawiam

  7. #6
    Dawni Moderatorzy Avatar Αvenger
    Dołączył
    21-12-2012
    Posty
    336

    Domyślnie

    Cytat Napisał D.F. Zobacz post
    Czy Ty wiesz w ogóle co to znaczy debugować? Bug to z angielskiego robak, pluskwa i nazywa się tak błąd w programie. Debug znaczy odpluskwić czyli pozbawić błędów.

    Czy poziom tego forum sięgnął kiedyś tak nisko? ...
    Raczej nie i obawiam się, że będzie coraz gorzej. :/

  8. #7

    Domyślnie

    Widzę, że sami specjaliści się dzisiaj wypowiadają.

  9. #8
    Moderator
    Dołączył
    29-04-2006
    Posty
    2 195

    Domyślnie

    Kompilacja którą miał pewnie na myśli barukoru (tryb debug) generuje często w binarnarce dodatkowe dane dla programisty i debugera (przykładowo gcc z parametrem -q), często również dodaje kod źródłowy, dzięki czemu można łatwiej analizować sobie kod maszynowy (np w debugerze gdb z podglądem źródła). Programu w ostatecznej wersji się tak nie oddaje... a samo DEBUGOWANIE nie jest kompilacją jak zwrócił uwagę D.F.

    D.F. ma w 100% racje, nazywanie procesu kompilacji debugowaniem jest sporym nadużyciem.

Podobne wątki

  1. Od czego zacząć?
    Przez zizoPL
    w forum Inne
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 24-10-2013, 15:54
  2. c czy c++, od czego zacząć?
    Przez Pragrom
    w forum C/C++/C#
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 26-08-2013, 13:12
  3. Od czego zacząć ?
    Przez kapslok
    w forum Dla początkujących
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 05-06-2010, 23:53
  4. Od czego mam zacząć...
    Przez venommm
    w forum Inne
    Odpowiedzi: 29
    Ostatni post / autor: 30-10-2006, 07:33
  5. Od czego zacząć w c++
    Przez SKATER
    w forum Inne
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 17-08-2004, 13:36

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •