Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 26 z 26

Temat: opis pliku archives.dat, odzyskanie skasowanych msgow

Użytkownik

Domyślnie

Jezeli chodzi o archiwum gadu gadu, to nawet jak JEST ZAZNACZONE : NIE ARCHIWIZUJ WIADOMOSCI to i tak da sie to odczytac... mam do tego program! jak juz mowilem - moja kolezanka byla tak bardzo pewna ze nie przeczytam tego, co pisala z takimi jednymi... a ty ZONK heheheheeee potem nie chciala pokazywac jak w archiwum pokazaly sie xywy ich koleszkow.... zadala sobie pytanie " skad to sie wzielo o matko boska " hehehe

jezeli post nie na temat to usunac pzdr

Użytkownik

Domyślnie

Jak masz program ...do rozszyfrowania archiwum to napisz jak sie ten program nazywa albo daj link ...... ;]

Użytkownik

Domyślnie Panowie

Wejdzcie na google i wpiszcie program do rozkodowania archiwum w gg albo Hacki na gg ipt nie mówcie ze nie znajdziecie ja ktego tam jest pare tys. stron

Użytkownik

Domyślnie

Czytam czytam... ale nie widze odpowiedzi na jedno pytanie.

Czy da się oddzyskać archiwum jeżeli został skasowany plik archives.dat? Sam go nie kasowalem, poprostu uruchamiam dzis gg a mojego konta nie ma, calego folderu z zawartoscią nie było, tak jak by ktos usunał konto. Ale jestem pewien ze nikt nie usunął bo siedzialem wszystko bylo ok na godzine poszedlem sie uczyc nikt do komputera nie podchodzil właczam nie działa i tyle. Niewiem jak sie usuneło ani co i jak. Słyszałem ze da się odzyskac ten plik programem do odzyskiwania danych, jednak jak? W tego typu programach nie ma opcji zeby odzyskiwalo plik .dat co mam robić?

Użytkownik

Domyślnie

Ja do odzyskiwania skasowanych wiadomosci i do rozkodowywania archives.dat używam GGarch. Taki prosty program ale skuteczny.

Użytkownik

Domyślnie skompaktowane archiwum

czy ktos mi powie jaka można odczytać skompaktowane archiwum gg?Albo jak rozkodować plik txt o przykładowej treści: RC03 , Ś ŔđV Ŕ ŔV  (z ŞÇ{˙ ! ŔV Ř   °V Ľ      ˜m - ƒ÷˜  Ľ ŁË CĚ:„  é0 ŁË C$ ŹĹ ÍŹŚÂŤ˙ťôÔ€őŐ…÷Ťč…ŕ‹ŤŃń°ĹˇČĹĎďâčČČ*Ë CĚ:„  é0 *Ë C ’óžľÎˇĂ˘ĚĄŔŕ„ë˨Á¤ĆŻĘĘěĚ CĚ.W tym pliku txt zapisałam nieskompaktowane archiwum.
    PROSZĘ O POMOC

Użytkownik

Domyślnie

Ja mam pytanie. Chodzi mi o to, że kiedy zdobędę archiwum ofiary i wkleję je do swojego katalogu GG to po włączeniu swojego GG w archiwum mam niepełne dialogi ofiary i jej rozmówcy. A więc jaki program mam wykorzystać do tego, aby mieć całe dialogi? Wiem, że jest taki program ggchown i mam go, ale kiedy klikam na niego to nic się nie dzieje i nadal mam tylko monolog(czy jak to sie tam nazywa).

Proszę o odpowiedź.

Użytkownik

Domyślnie

A ja mam taki problem... chcialem odzyskac swoje stare wiadomosci z archiwum. Uzylem GG Tools i odzyskalo mi stare wiadomosci, ale nie wszystkie i co gorsza te odzyskane zastapily dotychczasowe....
    Czy to zawsze tak sie dzieje czy tylko ja mam takiego pecha :/ ?

Użytkownik

Domyślnie

a czy ktos probowal jakos odzyskac archiwum z nowego gg? tam juz archiwum nie jest w pliku .dat i nie da sie go odzyskac ani ggtoolsem ani ggundle, a czy jest jakis inny sposob?

Domyślnie

Czy była by możliwość odzyskania skasowanych fragmentów nowego gg? mam fizyczny dostęp do komputera na którym się znajduje?
    Za odzyskanie tych wiadomości zapłaciłbym 50zł.