Nie dziala mi PGG pod zadnym pozoryem.Gdy wylacze wsztstkie wtyczki tez nie dziala:/ a ja need tylko inviglator.Wrrrr Co mam robic??
Nie dziala mi PGG pod zadnym pozoryem.Gdy wylacze wsztstkie wtyczki tez nie dziala:/ a ja need tylko inviglator.Wrrrr Co mam robic??
dziala powergg zawsze (prawie)kombinuj z przeistalowywaniem, konfiguracja i tak dalej itp
ja tesh jush kiedys dawno napoczatku mialem z tym jakies problemy le nei pamietam jak teamu zaradzilem, ewentualnie sprobuj power project choc mysle ze powergg jest bardziej stabilny
Zainstaluj go w innym katalogu
zaistalowanie w inny, katalogu pomoglo mi w momencie gdy zwykle gg (bez power gg) nie chcialo mi ruszyc. mozliwe ze to w tym przypadku tesh zadziala, sprobuj
odinstaluj wszystko , wywal cały katalog gadu-gadu , zainstaluj gg , poxniej pgg - powinno pomóc 8)
Dokladnie tylko.Originally posted by WalgO
odinstaluj wszystko , wywal cały katalog gadu-gadu , zainstaluj gg , poxniej pgg - powinno pomóc 8)
Zanim sie zalogujesz do zwyklego gg zainstaluj pgg i bedzie dzialac mialem to samo.
albo moze zla instalke sciagnoles ? sciagnij jescze raz i zrob jak mowili juz =)
no mi też czasem pgg siada...wystarczy troche namotać...zrobić reinstalke całego gg. Z regóły pomagało..ale czasem musaiłem sie posówać do ostateczności....czyt: format![]()
Your pony died 'cause it wasn't pretty enough..
Dziekuje za podpowiedz. Poszlowiec thx