http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
nie wytrzyma³em jak dzi¶ przeczyta³em tu postaProsze o pomoc bo nie wiemjak zaprogramowac brutusa tak rzeby lamal haslo GG plz pomurzcie. Zgury Tnx[/b]
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
nie wytrzyma³em jak dzi¶ przeczyta³em tu postaProsze o pomoc bo nie wiemjak zaprogramowac brutusa tak rzeby lamal haslo GG plz pomurzcie. Zgury Tnx[/b]
ty sie facecik za mocno denerwujesz
ps mnie tylko "sh" wkurza ;] co to englishami sie stajemy?;]
nie dziwie sie szkod[nickowi] bo to po prostu a¿ oczy szczypi± od czytania jeszcze jak sie ma gorszy dzieñ albo wsta³ lew± nog± to potrafi taki post rzuciæ cz³owiekiem o ziemie ;O
Niunio: niestety ulegamy zenglishowaniu i chyba nic tego nie zatrzyma. coraz bardziej wdziera sie do naszego ojczystego jêzyka z reszt± nie tylko do naszego i u nas nie jest jeszcze a¿ tak ¼le 8)
Mocno siê denerwuje? Mo¿e przez to ¿e kiedy¶ by³em w Szczecinie najlepszy z dyktanda ... :-) Potem przez internet i dysludzi straci³em to i zacz±³em robiæ b³êdy... Teraz powoli wracam "do siebie"
ja z ortów nigdy or³em nie by³em...ale w miare mo¿liwo¶ci staram siê stawiaæ ma³o byków...bo mnie te¿ denerwuje jak kto¶ przywali "muj kompóter"
taki cz³owiek s³ownika nie ma ale pulpit napewno ma ;D
Your pony died 'cause it wasn't pretty enough..
Dlatego w³a¶nie tego typu kalectwa od razu usuwam jak zauwa¿ê...
Netkoji: skad z Bydzi jeste¶ ? :D
Ja ¶wieny niejestem. Ale przynajmniej staram siê jak tylko mogê nie pope³niaæ b³êdów ortograficznych. I niemogê znie¶æ jak kto¶ pisze takie zdanie:
Dzisiaj z moim kompóterem dzialo sie cos nietok, postanowilem wiec...
Niestety takie s± realia. I jak oni dzieci maja uczyæ jêzyka ? No nic...
ehhh.... :/ a mo¿e ktos jest tyslektykiem i to nie jego wina co? :/ sk±d wiesz czy w³a¶nie tak nie jest ;] a tak wogóle przecierz kto¶ mo¿e mówiæ gwar±albo poprostu byæ strasznie m³ody =] coraz wiêcej m³odych i m³odszych ludzi szuka zabawy i mi³ego spêdzania czasu po przez Hacking
no dobra to ja juz koñcze
i sory za pare b³êdów
// edit kieli:
pisze sie dyslektykiem a jak ma ktos problemy niech wklei tekst do worda lub czegos podobnego i sprawdzi bledy
[ Dodano: Sob 22-10-2005 20:30 ]
hehe no ja jestem tym g³upim dyslektykiem/// edit kieli:
pisze sie dyslektykiem a jak ma ktos problemy niech wklei tekst do worda lub czegos podobnego i sprawdzi bledy[/b]i sory ze napisa³em tyslektyk
aha no i ten pomys³ z wordem to dobry bo sam tak robi³em ;]
Ja jestem dyslektykiem (tylsketykiem? :wink: ) i nie uwa¿am, ¿e to mnie zwalnia z nie sprawdzania. Pisze w Wordzie. :wink:
wreszcie jakis normalny :brawo: :brawo:Originally posted by _kUtek_
Ja jestem dyslektykiem (tylsketykiem? :wink: ) i nie uwa¿am, ¿e to mnie zwalnia z nie sprawdzania. Pisze w Wordzie. :wink:
bo z tego co ja widze to dysleksja u wiekszosci idzie w parze z dysinteligencja :mrgreen:
Zgadzam siê z Tob± w 100%, szczególnie z t± norm± ^^Originally posted by GreEnSnake+--><div class='quotetop'>CYTAT(GreEnSnake)</div><!--QuoteBegin-_kUtek_wreszcie jakis normalny :brawo: :brawo:Ja jestem dyslektykiem (tylsketykiem? :wink: ) i nie uwa¿am, ¿e to mnie zwalnia z nie sprawdzania. Pisze w Wordzie. :wink:
bo z tego co ja widze to dysleksja u wiekszosci idzie w parze z dysinteligencja :mrgreen:[/b]
Ja nie robiê b³êdów :-D
Strasznie nie lubiê jak kto¶ pisze (ewentualnie mówi) - koffam ciê
PiSzE fAl¡
lub englis***e...
Bo po co to :?:
:-D :-D :-D :-D :-D
Mi³ego Dnia Wszystkim :wink:
Witram [;
btw: a mo¿eby tak taki skrypt któryby sprawdza³ poprawno¶æ txt'u [; tj nie przepuszcza³ go gdyby nie by³ napisany poprawnie ... ? :D:D
przysz³o¶æ czy rzeczywisto¶æ ? [;