Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 48
  1. #16

  2. #17
    Użytkownik
    Dołączył
    01-01-2007
    Posty
    5

    Domyślnie

    Witam!

    Na pewnym kompie mam dostęp do ''Gości'' a chcialbym miec dostęp do drogiego Użytkownika normalnego (Administratora komputera).

    Pewnego razu bawiłem się a akurat bylo włączone konto, drugiego użytkownika (admina kompa) i ustawiłem se, że w Gościu będzie Admin.

    Powiem w prost chcę miec dostęp do tego drugiego konta (znac jego hasło) tak aby go nie zmieniac ani kasować itp.

    Napiszcie co mam zrobić??

    Pozdrowienia!

  3. #18
    Dawni Moderatorzy Avatar D0han
    Dołączył
    27-07-2005
    Skąd
    Z nienacka
    Posty
    830

    Domyślnie

    Wyciągnij pliki SAM z komputera i użyj ophcrack, było już na forum co i jak.

  4. #19
    Użytkownik
    Dołączył
    30-03-2007
    Posty
    2

    Domyślnie

    Witam Wszystkich serdecznie ;] Na początek ....Robicie dobrą robotę!!!!Czytałem Was trochę i o kurcze,wiele nie rozumię,ale to wynika z tego że nie za bardzo znam się na kompach a trafiłem tu jak chyba większość ..Zeby wiedzieć i upewnić się...Mam problem ze swoją kobietą która klika sobie z pracy ze swoim "przyjacielem"podczas gdy ja cedzę ciężarówką po autobanach w europie.Kiedyś coś przeczytałem na jej gg i skłoniło mnie do myślenia.Ktoś poradził mi żeby podstawić się pod kolesia numer gg i uskutecznić intrygę ale niestety znam tylko jego numer gg i nic poza tym.Czy ktoś ma na to receptę?Soory za laikowate podejście do tematu ale jak wiem chyba większość mobilków ma podobny problem....Pozdrawiam

  5. #20
    Użytkownik
    Dołączył
    24-02-2007
    Posty
    83

    Domyślnie

    A twoja "kobieta" ma GG w domu? Jak tak to dowiedz się, czy ma ustawione zapamiętywanie haseł, jak nie to możesz w domu podstawić keylogera, jak tak to wystarczy ci program, do rozszyfrowywania config.dat.

  6. #21
    Użytkownik
    Dołączył
    30-03-2007
    Posty
    2

    Domyślnie

    mam pomysł..jesteś na gg?

  7. #22
    Użytkownik
    Dołączył
    03-04-2007
    Skąd
    Bydgoszcz
    Posty
    1

    Domyślnie

    Hm.. przeczytałem wszystkie strony .. A mam pytanie na temat obejścia hasła które jest założone w BIOS'ie. Mianowicie chodzi mi o przejście tego hasła nie zmieniając jego ...
    Proszę o pomoc ...

  8. #23
    Użytkownik
    Dołączył
    24-06-2006
    Posty
    41

    Domyślnie

    Sprawdz jakie ma pytanie, moze bedziesz znal odp, a jak nie to dalbym sobie spokoj na Twoim miejscu.

  9. #24
    Użytkownik
    Dołączył
    08-04-2007
    Posty
    2

    Domyślnie

    Originally posted by Sikor98
    Sprawdz jakie ma pytanie, moze bedziesz znal odp, a jak nie to dalbym sobie spokoj na Twoim miejscu.
    Pytanie ma takie samo jak wcześniej czyli "podobne do imienia". Jednak przy zmianie kolejnego hasła po rejestracji "ta pomoc z pytaniem" wyskakuje juz samoistnie cały czas to samo -> czyli "podobne do imienia":/

  10. #25
    Użytkownik
    Dołączył
    24-06-2006
    Posty
    41

    Domyślnie

    Nie rozumiem, ale moze wpisz jej nazwisko w odpowiedzi, a haslo ustaw, to ktore miala poprzednio, moze pomysli, ze zle zmienila.Przynajmniej raz sobie jej poczte podejzysz. (zakladajac, ze nasz odp)

  11. #26
    Użytkownik
    Dołączył
    08-04-2007
    Posty
    2

    Domyślnie

    :whoeva: Chyba źle się zrozumieliśmy ;/ Ale i tak za dobre chęci :faja:

  12. #27
    Dawni Administratorzy Avatar proxima
    Dołączył
    09-03-2007
    Posty
    469

    Domyślnie

    Jednym z najlepszych programów do łamania haseł jest ERD Commander. Polecam wszystkim, którzy maja tego typu problemy
    --- ex Moderator i ex Administrator HCP ---

  13. #28
    Użytkownik
    Dołączył
    26-05-2007
    Posty
    2

    Domyślnie

    Witam

    Mój tata złamał mi hasło windowsie xp.Zrobił tak nacisnął alt+crtl+delete zmienił się rodzaj wpisywania i wszystko stamtąd wymazał.I wpisał w nazwe użytkownika "1" i weszedł do komputera.Jak to zablokować mogł mi ktoś powiedzieć.

    A co do tego Cain'a to którą wersje? :hmmm:

  14. #29
    Użytkownik
    Dołączył
    03-01-2007
    Skąd
    127.0.0.1
    Posty
    527

    Domyślnie

    Originally posted by Seba 1234
    Witam

    Mój tata złamał mi hasło windowsie xp.Zrobił tak nacisnął alt+crtl+delete zmienił się rodzaj wpisywania i wszystko stamtąd wymazał.I wpisał w nazwe użytkownika "1" i weszedł do komputera.Jak to zablokować mogł mi ktoś powiedzieć.

    A co do tego Cain'a to którą wersje? :hmmm:
    napewno dobrze patrzyłeś? :glupek2:

  15. #30
    Użytkownik
    Dołączył
    26-05-2007
    Posty
    2

    Domyślnie

    Raczej Tak

Podobne wątki

  1. Łamanie haseł WWW.
    Przez kubaszekr38
    w forum Narzędzia sieciowe
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 25-02-2014, 19:35
  2. łamanie haseł
    Przez nqa
    w forum Narzędzia sieciowe
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 22-01-2014, 20:57
  3. GG RPC !! Łamanie Haseł !!
    Przez tttuska
    w forum Narzędzia sieciowe
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 29-07-2008, 11:31
  4. Łamanie haseł
    Przez Perla
    w forum Sieci bezprzewodowe
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 03-05-2008, 13:40
  5. Łamanie haseł na GG
    Przez hubble2
    w forum Komunikatory
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 21-04-2003, 21:46

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •