Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 141

Temat: C++ jak zaczac?

Użytkownik

Domyślnie C++ jak zaczac?

Tu kompilator DevC++ z graficznym interfejsem - nie polecam ale moze sie Wam spodoba
    DevC++ kompilator
    Stary ale jary kompilator z DOS-owym textowtym interfejsem (od niego zaczynalem - swietny pod 9x)
    TC++ kompilator
    Najlepszy kompilator Borlanda - dziala z wiersza polecen!
    Borland 5.5 C++ kompilator

Wspomne jeszcze ze ze strony www.borland.pl mozna sciagnac bezplatnie Borland C++ Buildera 6 Personal - trzeba sie tylko zarejestrowac - do pobrania jest 130MB! czyli 10x wiecej niz w przypadku DevC++.

W razie problemow piszcie tu wszystko - pomagajcie sobie wzajemnie! Wiele osob zaczelo swoja przygode z C++ - dolacz do nich i Ty! Zas Wy ktorzy juz przebrnaleiscie przez wstep do kompilatorow i poczatkow skladni dzielcie sie swoja wiedza z innymi

Film - C++ - Jakie to proste cz 1.
    Autor - noisy

Użytkownik

Domyślnie

Ja mam pytanie. Posiadam Borlanda 5.5. Gdy kompiluje jakis program pod dosa wszystko jest w porzadku, ale jesli probuje kompilowac cos z WinAmpi to wywala bledy. Wiem ze jest na to jakis sposob, gdyz kiedys go probowalem i wszystko mi dzialalo. Mam nadziej ze ktos pomoze. Pozdrawiam.

@Down. Oczywiscie ze dolaczylem.

Użytkownik

Domyślnie

Originally posted by ElMo
    Ja mam pytanie. Posiadam Borlanda 5.5. Gdy kompiluje jakis program pod dosa wszystko jest w porzadku, ale jesli probuje kompilowac cos z WinAmpi to wywala bledy. Wiem ze jest na to jakis sposob, gdyz kiedys go probowalem i wszystko mi dzialalo. Mam nadziej ze ktos pomoze. Pozdrawiam.
    A dołączyłeś nagłówek windows.h ?

Użytkownik

Domyślnie Zna ktos???

Zna ktos jakis dobry podrecznik (ksiazke) do nauki programowania w C++?? alo jakis dokument z sieci.. jakies linki? probowalem sciagnac Symfonia C++ torrent ale sie nie da...

Użytkownik

Domyślnie

zawsze probuj popatrzec na linki dawane na tym forum, tak bedzie lepiej dla nas wszytkich ;)
    http://www.ebook.psikus.pl/cc.html (musisz sie zarejestrowac na forum)

Użytkownik

Domyślnie

Jeśli chodzi o książki to polecam C++ dla każdego, symfonię C++ i pasję C++.

Użytkownik

Domyślnie

Dzieki za propozycje duzo materialu nasciagalem na temat C++ ale najbardziej mi sie podoba ksiazka "C++ A Beginner's Guide (secend edition) wedlug Herbert'a Schildt'a" Polecam wszystkim ktorzy zaczynajal nauke z C++ Pozdr.!

Użytkownik

Domyślnie Siema

witam was wszystkich ale czesc obych linkow nie dziala jezeli ktos ma Symfonie C++ prosilbym o kontakt

Pozdrawiam

Użytkownik

Domyślnie

Symfonia Tom I
    Symfonia Tom II
    Link juz poprawiony - dzieki Ya gu Trzytomowa wersja dostepna pod linkiem glownego postu.

Użytkownik

Domyślnie Witam

Siema wszystkim obecnie nie wszystkie pozywsze linki do Symfoni dzialaja <<==lipa no ale coz tutaj podaje adres na ktorej jest Symfonia C++ dotepna

http://www.hss.pl/sonic/ <= Symfonia C++ i jeszcze troche innych rzeczy tam tez znajdziecie

Użytkownik

Domyślnie Nie wiedzialem gdzie to wrzucic :P

Witam @ll !!

Mam BorlandC++ Builder 6 ale nie wiem na czym to polega a ja jestem poczatkujacy a chce bardzo sie tego nauczyc(tego tzn programowania) a zadnych dobrych kursow nie moge znalezc :/ mam kurs jakis ale do Delphi 7 a qrka nie mam tego jezyka a nigdzie tez jej nie ma jakbys ktos wiedzial od kogo moge zassac lub z jakiej stronki to prosze pomozcie mi ! bede baaardzo wdzieczny o kurs do BorlandC++ tez prosze o pomoc
    Jakby co to piszcie mi na main grzechu121@o2.pl baaardzo prosze o pomoc !!
    Z gory dzieki Pozdrawiam §a']['aN

Użytkownik

Domyślnie

Najlepiej się uczyć z książki (np. Symfonia C++), ale skoro chcesz kursy to znajdziesz coś tu:

http://www.programowanie.boo.pl/index.php
    http://www.binboy.org

Użytkownik

Domyślnie Thx Verdi

Wielkie dzieki Verdi poszukam tam czegos a pozatym wie ktos skad moge sciagnac Delphi lub VisualBasic 6 ?? tez prosze o pomoc najlepiej jak najszybsza!

Z gory dzieki Pozdrawiam §a']['aN™

Użytkownik

Domyślnie

p2p emule bearshare ja z tamtad ssalem delphi 7 enterprose i VB bo na torrentach nie ma nic ciekawego jak patzralem

Użytkownik

Domyślnie

Przypominam ze jest to temat jak zaczac w C++! Jak chcecie przekonywac ludzi do Pascala napiszcie sobie w podpisie to badz stworzcie temat jak i czemu zaczac w Pascalu. Zalozylem ten temat dla tych co juz zdecydowali sie na C++. Zatem oczekuje tu wylacznie postow na temat C++