Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 52
  1. #31
    Użytkownik
    Dołączył
    06-03-2007
    Posty
    1

    Domyślnie

    eeeeeeeej ziomy jak to sie sprawdza ip bo umnie jest tylko zewnetrzny ip a wewnetrznego nie ma help!!!!!!! ;/ ;/ ;/ ;/

  2. #32
    Użytkownik
    Dołączył
    12-04-2007
    Skąd
    London
    Posty
    2

    Domyślnie

    ludzie dzięki ;] pomagacie jak nic extra forum szkoda że sotrnka tylko w przebudowie

  3. #33
    Użytkownik
    Dołączył
    17-05-2007
    Posty
    1

    Domyślnie IP pomocy

    witam serdecznie..
    Mam do Was sprawe..
    Zostalam oszukana droga internetowa za sporo sume pieniedzy..
    Powinnam isc z tym na policje owszem, ale wiem jacy oni sa.. przytakna, usmiechna sie, powiedza, ze zrobia wszystko co w ich mocy i to bedzie na tyle..
    Mi chodzi o namierzenie oszustow i wtedy jakiekolwiek dzialanie..
    Bardzo prosze o pomoc, bo jesli ich sie nie zlapie to sporo osob jeszcze na nich sie przejedzie..
    I tutaj pytanko.. wysylali mi zawsze wiadomosc z tego samego maila, ale z roznym IP.. Najczesciej z:
    212.2.100.132
    85.139.242.201
    i raz z:
    212.2.100.191 i 213.77.201.226

    Mam ich rowniez konto bankowe, ale to zostawiam jako ostatecznosc..
    Jesli ktos sie naprawde na tym zna i wie jak oszustow namierzyc prosze o maila do mnie..
    dziekuje bardzo za pomoc..
    Pozdrwaiam

    PS Widze ze znacie sie na rzeczy i jestescie chetni do pomocy..
    probowalam kilka programow do sprawdzania IP ale w sumie nic sie nie dowiedzialam:( Stad moja prosba o pomoc do Was..
    [email protected]

  4. #34
    Użytkownik
    Dołączył
    18-05-2007
    Posty
    2

    Domyślnie

    Świetny poradnik, ale dla czego nie wyświetla mi ip wewnętrznego .?

  5. #35
    Dawni Administratorzy Avatar proxima
    Dołączył
    09-03-2007
    Posty
    469

    Domyślnie

    Bo masz może Neostrade albo Chello ?? itp

    wpisz sobie ipconfig /all
    i bedziesz wiedział wszystko
    --- ex Moderator i ex Administrator HCP ---

  6. #36
    Użytkownik
    Dołączył
    10-02-2007
    Posty
    25

    Domyślnie

    Po co wchodzić na jakieś stroyn zeby sprawdizc czyjes IP... w wierszu polecenia wpisujemy IPconfig i IP mamy ;p

  7. #37
    Użytkownik
    Dołączył
    07-08-2007
    Posty
    46

    Domyślnie

    No mamy ale swoje.

  8. #38
    Użytkownik
    Dołączył
    10-02-2007
    Posty
    25

    Domyślnie

    Oj sorry. oczywiscie miałem na myśli nasze IP

  9. #39
    Użytkownik
    Dołączył
    07-08-2007
    Posty
    46

    Domyślnie

    Albo START - połącz z - "polaczenie_aktywne" - szczegoly - adres IP klienta

  10. #40
    Użytkownik
    Dołączył
    29-08-2007
    Posty
    2

    Domyślnie Hehe

    Nawet fajna po pierdółka P

  11. #41
    Użytkownik
    Dołączył
    02-01-2008
    Posty
    1

    Domyślnie re:

    Witam na tym forum był podany kod, który podaje nr ip do pliki ip.txt na ftp'ie kod podam niżej i rozwinę moje pytanie
    Kod:
    <?php
    
    $fp=fopen("ip.txt", "a");
    
    flock($fp, 2);
    
    fwrite($fp, $_SERVER['REMOTE_ADDR']."n");
    
    flock($fp, 3);
    
    fclose($fp);
    
    ?>
    Jak zrobić coś takiego żeby było napisane w tym pliku tekstowym nr ip, data, godzina bo narazie mam samo IP może mi ktoś pomóc z kodem PHP bo dopiero się zaczynam uczyć ai zeby kazde ip bylo jedno pod drugim a nie obok siebie
    pozdrawiam

  12. #42
    Użytkownik
    Dołączył
    19-03-2009
    Skąd
    Legnica
    Posty
    2

    Domyślnie

    ludzie ip mozna tez sprawdzić tak:
    otwieramy:
    start
    klimay uruchom
    wpisujemy:
    cmd.exe
    klikamy enter
    i się pokaże okno komend.
    wpisujemy:
    ipconfig
    noi mamy
    jak ktos niezna komend to zrobić właśnie tak tylko że niewpisywać ipconfig tylko help i pokaże nam all komendy do windowsa

  13. #43
    Użytkownik
    Dołączył
    21-02-2008
    Posty
    246

    Domyślnie

    Ale wiesz, że ipconfig poda Ci lokalnyu ip? a cały czas rozchodzi sie o zewnętrzny..

  14. #44
    Użytkownik
    Dołączył
    15-08-2006
    Posty
    1

    Domyślnie

    <div class='quotetop'>CYTAT(Kayu @ 19.03.2009, 13:29) <{POST_SNAPBACK}></div>
    ludzie ip mozna tez sprawdzić tak:
    otwieramy:
    start
    klimay uruchom
    wpisujemy:
    cmd.exe
    klikamy enter
    i się pokaże okno komend.
    wpisujemy:
    ipconfig
    noi mamy
    jak ktos niezna komend to zrobić właśnie tak tylko że niewpisywać ipconfig tylko help i pokaże nam all komendy do windowsa [/b]

    tak mozesz sprawdzic ale swoje.



    ma ktos moze program podobny do tego
    <http://www.ipcatcher.net/findIP.php?lang=EN>

    tylko aby przekierowywal dowolny adres chodzi mi o to aby adres byl maskowany.cos takiego jak kiedys bylo ip charter na stronie uw team.byl widoczny np. adres onet.pl a przekierowanie nastepowalo "w tyle".

  15. #45

    Domyślnie

    Nie mogę założyć tematu wiec pytam tutaj, szukam jakiegoś serwera proxy bądz sposobu na zmianę ip komputera na zagraniczny zależy mi na australijskim. Bramki proxy z których korzystałam albo nie działały albo nie mogłam zarejestrować się na interesującej mnie stronie, gdy wciskałam "sign up" na stronie to nie reagowała albo odświeżała sie. Znacie jakiś sposób że zataic ip ale żeby strona działała prawidłowo?

Podobne wątki

  1. Adres IP - Host
    Przez gonzoskate
    w forum Głupie pytania i jeszcze głupsze odpowiedzi. - spora dawka humoru ...
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 20-11-2007, 23:31
  2. host ftp
    Przez chochlik2
    w forum Inne narzędzia
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 02-09-2007, 17:31
  3. Host
    Przez TuRn
    w forum Zdalna administracja (RATs)
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 05-01-2007, 13:39
  4. Adres IP - Host
    Przez Aonis
    w forum Głupie pytania i jeszcze głupsze odpowiedzi. - spora dawka humoru ...
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 08-04-2006, 22:36
  5. ip i host z www
    Przez pyotrec
    w forum Inne narzędzia
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 04-09-2003, 20:54

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •