spykey

Temat: błąd przy instalacji....

Pokaz wyniki od 1 do 4 z 4
  1. #1 błąd przy instalacji.... 
    Użytkownik
    Dołączył
    28-06-2007
    Posty
    312
    podczas formatowania mam taki błąd:

    http://iv.pl/images/68537820565051142639.jpg

    jak dam szybkie formatowanie staje komputer na 53% kopiowania plików.... win 7 lub vista błąd przy instalacji. likwidowanie partycji zmiana typów plików nic nie pomogło. fixboot i fixmbr też nic... chekdisk się zawiesza.... a chekdsk /r zrobiony z płyty win 7 nic nie wykazuje.... wiecie co może być??
    Odpowiedź z Cytatem  
     

  2. #2  
    Użytkownik Avatar nowy_me
    Dołączył
    07-02-2007
    Posty
    443
    spróbował bym sformatować ten dysk z poziomu np. ubuntu live CD, wcześniej komputer działał normalnie?
    Odpowiedź z Cytatem  
     

  3. #3  
    Witam, a jaki masz dysk? Może powodują to bad sectory? Skanowałeś czymś ten dysk?
    Pomogę w zdobyciu hasła do Facebooka. Pisać na PW.

    Napiszę robota (crawlera) np. chodzącego po stronie i zbierającego informacje. Cena do uzgodnienia - pisać na PW.
    Odpowiedź z Cytatem  
     

  4. #4  
    Użytkownik
    Dołączył
    28-06-2007
    Posty
    312
    pisałem że robiłem chckdsk czyli skany z rożnych poziomów formaty z wiersza poleceń z różnych płytek też robiłem. SCSI dysk. tak szybciej działał ale idiota chciał na starym kompie win 7 zainstalować i się wykrzaczyło i żadnego systemu teraz nie idzie zainstalować.
    Odpowiedź z Cytatem  
     

Podobne wątki

  1. Błąd przy Zdalnej Instalacji, Pomocy!
    Przez Kamiltrz5
    w forum Keyloggers/Stealers
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 02-04-2013, 20:38
  2. Błąd przy instalacji Ubuntu
    Przez discovery44
    w forum Linux/BSD/Unix
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 16-06-2009, 21:05
  3. THGG błąd przy instalacji
    Przez BBOYMARIO
    w forum Inne języki programowania
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 03-03-2008, 20:07
  4. Błąd w instalacji visty
    Przez kosimazaki
    w forum Microsoft Windows®
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 26-12-2007, 10:49
  5. błąd przy instalacji fluxboxa w MDK10
    Przez BlooR
    w forum Linux/BSD/Unix
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10-06-2004, 19:18
Uprawnienia
  • Nie mozesz zakładać nowych tematów
  • Nie mozesz pisać wiadomosci
  • Nie mozesz dodawać załączników
  • Nie mozesz edytowac swoich postów
  •